RX550 sistemde oyunlarda kaplamalar geç yükleniyor ve FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

0nurAKN

Picopat
Daha fazla  
RAM
Ddr 3 - 8×8 16gb - 665.6mhz - 9.0cl
Ekran kartı
Radeon rx550/550 series 4gb
Anakart
hewlett packard 1497
İşlemci
İntel core i3 2100 3.10ghz
Merhaba ben çoğu oyunda olmasa da bazı oyunlarda kaplamalar çok geç yükleniyor bu yüzden FPS düşmesi yiyorum bu problem bilgisayarın hani parçasından kaynaklanıyor hangi parçayı değiştirmem gerekiyor (not: Kaplama problemi yaşadığım oyunlar SSD'ye yüklü)

İslemciden dolayi olabilir kaplamalarin gec yuklenmesi. RAM'in DDR3 olmasi da yetersiz geliyor olabilir biraz.

i5 4.nesil alamak istiyorum ama anakartım destekler mi emin değilim.
Desteklemez. Anakartın LGA1155 soket, 2 ve 3. nesil takılabilir (anakart modeline göre değişir, bazıları sadece 2. nesil destekliyor)

i5 4.nesil alamak istiyorum ama anakartım destekler mi emin değilim.

Ben sistemi satip ustune ekleyip yeni sistem alin derim. Yapmayacaksaniz en azindan RX 550'u daha iyi besleyecek bir islemci olabiliyorsa onu alin. Ama RAM DDR3 olduguna gore bence sistem kesinlikle degismeli.

Ben sistemi satip ustune ekleyip yeni sistem alin derim. Yapmayacaksaniz en azindan RX 550'u daha iyi besleyecek bir islemci olabiliyorsa onu alin. Ama RAM DDR3 olduguna gore bence sistem kesinlikle degismeli.

Hocam ben çalışmıyorum bu bilgiyarida ailem aldı ilk aldığında 4 GB RAM ve NVIDIA GT730 vardı ben para biriktirip bunları değiştirdim çok param yok ben 3.nesil işlemcim var sanıyordum RX 550 aldım ama baktım darboğaz yapıyor o yüzden sadece şu an işlemci değiştirebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı