RX550 sistemde "UE 4 tiger" hatası

Farzetki

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar the vampire bloodhunt oyununda "UE 4 tiger" hatası alıyorum sistemim şu şekilde:

• İşlemci: i3-9100F
  • Ekran kartı: RX 550.
  • RAM: 8 GB.
  • SSD: 240GB.
  • HDD: 500GB.

Yardımcı olursanız sevinirim

Hatayı hangi aşamada alıyorsunuz? Ekran görüntüsü paylaşınız. Eğer açılışta ise rapor alınız:

Evet arkadaşlar the vampire bloodhunt oyununda "UE 4 tiger" hatası alıyorum sistemim şu şekilde:

• İşlemci: i3-9100F
  • Ekran kartı: RX 550.
  • RAM: 8 GB.
  • SSD: 240GB.
  • HDD: 500GB.

Yardımcı olursanız sevinirim
Steam kütüphaneden özelliklere gelip başlatma seçeneğine -DX11 yaz sonra gir oyuna 1 el at ardından o yazıyı aynı yerden sil keyfine bak eğer olursa çözüm bu.

Oyunu açıyorum ve siyah ekran geliyor. Ondan sonra UE 4 hatası alıyorum oyun hiç açılmıyor yani.

Steam kütüphaneden özelliklere gelip başlatma seçeneğine -DX11 yaz sonra gir oyuna 1 el at ardından o yazıyı aynı yerden sil keyfine bak eğer olursa çözüm bu.

Hocam -DX11 yazdım ama bu sefer oyun sadece siyah ekran veriyor. Siyah ekranda kalıyor oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkan kartı veya sürücü sorunu olabilir. Sürücün güncel mi? Rapor alırsan daha net bilgi edinebiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…