RX550 sistemde Valorant ekran kartı değerleri normal mi?

Spartalı

Hectopat
Daha fazla  
Valorant oynarken ekran kartı birden %90 oluyor sonra %4'e düşüyor artıyor ve stabil değil CPU stabil %100, 90 falan ancak ekran kartı böyle sorun nedir veya normal mi?
Ekran kartı RX550.
CPU Q9400.
Video vardı atamadım

Valorant oynarken ekran kartı birden %90 oluyor sonra %4'e düşüyor artıyor ve stabil değil CPU stabil %100, 90 falan ancak ekran kartı böyle sorun nedir veya normal mi?
Ekran kartı RX550.
CPU Q9400.
Video vardı atamadım.

Darbogaz işlemci yetersiz.

Ekran kartı RX550.
CPU Q9400.
Video vardı atamadım.

Videoyu YouTube'a yükle linkini at.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı zamanda FPS dropta bayağı çok.

MSI Afterburner'dan CPU0 olanı açman lazım. Ama darboğaz var işlemcin düşük.

MSI Afterburner'dan CPU0 olanı açman lazım. Ama darboğaz var işlemcin düşük.

CPU0 yazmıyormuş pardon CPU kullanımı olan direkt en alttaki onu aç.

Öyle mi video çekim.

Yok çekmene gerek yok darboğaz var o kesin ama o açtığın işlemci kullanımları fazla gösteriyor. Doğru kullanım için en alttaki CPU kullanımı olanı seçmen lazım.

Ekran kartı RX550.
CPU Q9400.
Video vardı atamadım
Rx 550 ile yaşanan darboğazı hayatımda ilk defa gördüm. Forumda bunu da görecek miydim ? Her şeyi görebiliriz belli ki. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı