600 TL bütce var diyorum ama üstüne çıkıyosunuz arkadaşlar lütfen yani bu arada anakart A320M-E Adata SU630 240 GB iyi olur mu kararımı verdim sadece hangi SSD'yi alacağımı düşünüyorum e tabii birazda indirim kovalıyorum.
Ne gibi sorunları var acıklayabilir misiniz? Şu an kullandığım RAM 8 GB Corsair Vengeance 3000MHz ama CL değerini bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim uyumsuz bir RAM almak istemiyorum.
Ne gibi sorunları var acıklayabilir misiniz? Şu an kullandığım RAM 8 GB Corsair Vengeance 3000MHz ama CL değerini bilmiyorum onu nasıl öğrenebilirim uyumsuz bir RAM almak istemiyorum.
1) SanDisk SSD Plus modeli. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani sistem kitlenmeleri. Not: Bu sorunlar ağırlıkla 120 ve 240GB modellerinde görülmektedir. 2) Adata SU630 ve SU650 modelleri. Bilinen sorunlar; Okuma ve yazma hızı düşüklüğü. Ani takılma ve donma...
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!