Sorunlu olduğu bilinen SSD modelleri

Bu arada şunu da belirmek isterim.
Bu disklerin çoğu hatta neredeyse hepsi DRAM içermeyen ve yedek depolama olarak önerilen diskler, Samsung QVO serisi gibi.

Ancak fiyat kaynaklı olarak bunların satış olarak en yüksek modeller olması normal.

@-Jwol- Maxtor Seagate firmasının alt ürünü olması lazım. Bir de model bazlı olarak konuşmak daha doğru olur.
@BlackBurn %90 ana disk olarak kullanan kullanıcılar yaşıyor. O kısımda değil iseniz şanslısınız demektir.

Ana disk olarak kullanıyorum. Bana sorarsanız ben şanslı değilim. Bu kadar çok satılmasına rağmen özellikle 240 GB olan versiyonunda sorun yaşayan çok kişi görmedim. Bu da sorunlu olmadığının göstergesi değil mi? Tamam Samsung’un kaliteli SSD olmasında hemfikiriz ancak fiyat olarak daha uygun SSD’leri sorunlu olarak göstermenin doğru olmadığını belirtmek isterim. BX400, SU630 gibi SSD’ler asıl sorunlu SSD’ler. Diğer içinde ne olduğu belirsiz markalardan söz etmiyorum bile.

Adata su650 modelini iki yıl kullandım. Geçen mayıs ayında mavi ekran ve bios'ta gözükmeme sorunu baş gösterdi ve çöp oldu. Bundan önce en ufak sorun yaşamadım ve sağlığı %100 dü.

Crucial BX500 modelini ekler misiniz? 1.7TB veri yazdım sağlık %96 ve çok sıcak çalışıyor. Umarım garantiye yolladığımda sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…