RX5500 XT görüntü gelmiyor

AlpcnDlk

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar i5 10400 ve rx 5500 xt ile yeni sistem dizdim. Sistemde ekran kartı olduğun hiçbir porttan görüntü alamıyorum. Ekran kartını söküp gömülü ekran kartını kullandığım zaman görüntü alabiliyorum. Ekran kartı takılıyken sistemim çalışıyor. (Görüntü olmamasına rağmen pc çalışıyor, alt+f4 ile kapatabiliyorum.) Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Not: 500w güç kaynağım var.

Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ancak RX ile görüntü olmamasına rağmen OS ayağa kalkıyor ve hatta Alt+F4 komutu ile sistemi klavye üzerinden kapatabiliyorsan; görüntü kablosunda bir problem olabilir.

Ayrıca kullandığın anakart nedir? Anakart üzerinde herhangi bir uyarı ışığı alıyor musun? Sabit olarak kırmızı yanan, bir süre sonra sönmeyen bir ışık var mı?

Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ancak RX ile görüntü olmamasına rağmen OS ayağa kalkıyor ve hatta Alt+F4 komutu ile sistemi klavye üzerinden kapatabiliyorsan; görüntü kablosunda bir problem olabilir.

Ayrıca kullandığın anakart nedir? Anakart üzerinde herhangi bir uyarı ışığı alıyor musun?
Doğru os çalışıyor. Msi b460m-a pro anakart kullanıyorum.

Ayrıca kullandığın anakart nedir? Anakart üzerinde herhangi bir uyarı ışığı alıyor musun? Sabit olarak kırmızı yanan, bir süre sonra sönmeyen bir ışık var mı?
Ekran kartını söküp aynı görüntü kablosu ile onboard grafik biriminden görüntü alabiliyorum.

Bilen biri geldi. Kafam karıştıydı. Benim durum anakart yüzünden olmuştu ve sonuç yandı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı