RX550'den RX560'a geçeceğim

Mitera

Hectopat
Yakın zamanda RX550 (2GB) olan ekran kartımı satmış bulunmaktayım ve elimde 1300 TL gibi bir para ver 1500 TL'ye RX560(4GB) almak sizce mantıklı mı?
i5 760. (Ryzen 3 1200'e geçeceğim)
H55m. (B450 anakarta geçeceğim)
8 GB RAM.
240 GB SSD.

Son düzenleme:
FPS olarak bayağı fark olacaktır. Bence böyle bir değişiklik değer diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da karşılaştırma videosu var. Düzgün bir model tercih ederseniz sıkıntı çekmezsiniz. Bir zamanlar BIOSTAR markasının RX 560 ekran kartını kullanmıştım ekran kartı cayır cayır yanıyordu.

Yakın zamanda RX550 olan ekran kartımı satmış bulunmaktayım ve elimde 1300 TL gibi bir para ver 1500 TL'ye RX560 almak sizce mantıklı mı?
i5 760. (Ryzen 3 1200'e geçeceğim)
H55m. (B450 anakarta geçeceğim)
8 GB RAM.
240 GB SSD.

Biraz konu dışı ama B450 anakarta geçecekseniz RAM'de değiştirmeniz gerekiyor.

FPS olarak bayağı fark olacaktır. Bence böyle bir değişiklik değer diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da karşılaştırma videosu var. Düzgün bir model tercih ederseniz sıkıntı çekmezsiniz. Bir zamanlar BIOSTAR markasının RX 560 ekran kartını kullanmıştım ekran kartı cayır cayır yanıyordu.

biostar rx560'a geçeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı