RX560 4 GB ile Mining yapılır mı?

TheBurnera

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Başta şöyle bir siteden istediği değerleri girip kontrol ettim. (Hash 11 MH/s (Ki hash MH/s 16'ya kadar çıkabiliyor bazı ayarlar ile) 90W Kullanım (Ki 90'dan az kullanıyor Full güçte bile) 2, 22TL kWh) Site gerçek Ethereum değerlerini vermekte. Ve aylık 60TL Kaar göstermekte (masrafları çıkartınca 60 yani) Bilmiyorum, bana gayet iyi bir kazanç gibi geldi.
Birinci sorum, Bu GPU ile tek GPU üzerinden gerçekten kaar ediliyor mu ve Rig kurulur mu?
İkinci sorum, Bu site doğru veri mi veriyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Başta şöyle bir siteden istediği değerleri girip kontrol ettim. (Hash 11 MH/s (Ki hash MH/s 16'ya kadar çıkabiliyor bazı ayarlar ile) 90W Kullanım (Ki 90'dan az kullanıyor Full güçte bile) 2, 22TL kWh) Site gerçek Ethereum değerlerini vermekte. Ve aylık 60TL Kaar göstermekte (masrafları çıkartınca 60 yani) Bilmiyorum, bana gayet iyi bir kazanç gibi geldi.
Birinci sorum, Bu GPU ile tek GPU üzerinden gerçekten kaar ediliyor mu ve Rig kurulur mu?

Uğraştığına değmez.

Yapılır ama kara geçmen çok uzun sürer kartı yıprattığınıza değmez. Ama kart fazladansa kenarda boş duruyorsa okul harçlığınızı çıkarabilir.

Hala Ethereum madenciliğinin bittiğini anlatamadık bir türlü şu forum ahalisinin bir kısmına. Şu konuların açılmasına neden müsaade ediyorlar anlam veremiyorum. 4 GB ile Ethereum madenciliği yapılamayacağı gibi 560'ta madencilik için uygun bir kart değildi.

Hala Ethereum madenciliğinin bittiğini anlatamadık bir türlü şu forum ahalisinin bir kısmına. Şu konuların açılmasına neden müsaade ediyorlar anlam veremiyorum. 4 GB ile Ethereum madenciliği yapılamayacağı gibi 560'ta madencilik için uygun bir kart değildi.

Hocam bu kartla mining yapıldı diyelim kar mı getirir zarar mı? Çok azda olsa kar sağlar mı?

Hocam bu kartla mining yapıldı diyelim kar mı getirir zarar mı? Çok az da olsa kar sağlar mı?

Yazdıklarım gayet net cevaptı zaten. Ne karı ne madenciliği, Ethereum sonlandığı için karlı madencilik kalmadı bitti. Yani sen yukarıda soru soran arkadaşa madencilik yapılır, harçlık çıkarırsın gibi keşke yanlış bilgiler vermesen daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı