Çözüldü RX560 GPU 0'a düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

semihsonmezz

Femtopat
Daha fazla  
1 hafta önce kadar ASUS RX560 4 GB bir ekran kartı aldım. GPU kullanımım oyunda veya boştayken fark etmeksizin 0'a düşüyor. Aniden 100'e yükseliyor ve tekrar düşüyor, önceki dandik ekran kartımla aldıgım sabit FPS'i su anda alamıyorum. Önceden 150-200 aldıgım FPS'ler 50-60'lara düştü. Yazılımsal mı donanımsal mı oldugunu anlamam için yardımcı olur musunuz?
Corsair 8 GB 2400 MHz RAM.
Gigabyte GA-B250M-DS3h
240 GB SSD 1TB HDD.
Intel Pentium G4560 işlemci.
Darboğaz yapıyor olabilir derseniz hiçbir oyunda işlemci %100 olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
3DMarktan yapabilirsiniz o sırada görev yöneticisinden GPU kullanımına bakın.
Sonuç nasıl çıktı?
Tamamdır attığım fotoğraftada kullanımlar yansımamış birazdan yansıyan fotoğrafları paylaşırım.
Stress testini nasıl yapabilirim?
Sanırım FurMark programı ile yapabilirim.

Son düzenleme:
3DMark'tan yapabilirsiniz o sırada görev yöneticisinden GPU kullanımına bakın.
Sonuç nasıl çıktı?

Program şu an indi testi yapacağım bu arada AMD'nin software adlı programından görev yöneticisnden ve indiridiğim bir FPS ölçer programının değerlerini bırakıyorum sadece AMD de 0-100 arası gidiyor geliyor diğerleri normal hangisine inanmam lazım.
Dün yine 1 format attım HDD'den olduğunu düşünüp daha 1. gün büyük ihtimalle 1 hafta sonra gene aynı problemleri yaşayacağım.
Formattan sonra driverları, Driver Booster ile kuruyorum sadece ekran kartını el ile kuruyorum kullandığım programdan kaynaklı bir sorun olabilir mi?

Dosya Ekleri

• GPUGOREVYONETICI.png
    148 KB · Görüntüleme: 57
  • 12321313123.jpg
    279,3 KB · Görüntüleme: 42

Driver Booster kullanmayınız! Yanlış driver sonucu problemi yaşadığınız ihtimali %80 eliniz ile kurmak zor değil format atıp tek tek kurun.

Driver Booster kullanmayınız! Yanlış driver sonucu problemi yaşadığınız ihtimali %80 eliniz ile kurmak zor değil format atıp tek tek kurun.

Tamamdır çok teşekkür ederim.
Tekrar format attıktan sonra durumun çözülüp çözülmediğini buraya yazacağım.
@as_not_found stress test yaptım GPU 99-100 arası gidip geldi FPS 10'a kadar düştü sanırım ekran kartlık bir problem yok başka bir önerin varsa deneyebilirim?

Son düzenleme:
İyi en azından ekran kartın bozuk değil çalışıyor.

İyi en azından ekran kartın bozuk değil çalışıyor.

2. el aldım fakat 2 yıl daha garantisi devam ediyor öyle bir durumda sorun yaşamam umarım.
Arkadaşlar iyi akşamlar format attım driverları elimden geldiğince elimle yükledim yalnız işlemcimin sürücüsünü bulamadım nereden indirebilirim son güncelleme tarihi 2009 yazıyor.
Intel Pentium G4560 7.nesil
Birde güncellemem gereken aygıtları yazarmısınz kendi güncellememle karşılaştırıyım.
Driver Booster kullanmama rağmen hala düzelmedi yapabileceğim bir şey kaldı mı?
Tekrardan selamlar sorunumu çözdüm kendi ekran kartımı satıp ASUS ROG STRIX GTX1050 2 GB alıp sorunumu çözdüm.

Dosya Ekleri

• resim_2021-02-24_234239.png
    36 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…