RX560 ile Vega 7 arasında performans farkı var mı?

DirectX9

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar yarın bir arkadaşa gideceğim ekran kartımı da götüreceğim yanımda (RX560) bilgisayarına takacağız. Eğer arada hatrı sayılır bir fark olursa ekran kartını benden satın alacak. Ben gittiğimde bu arkadaşın bilgisayarını sıfırdan kuracağım sonra da bilgisayarı test edeceğiz diyorum ki acaba driver kurmadan arkadaşın R5 5600G işlemcisini bir oyunda test etsem sonra benim ekran kartını takıp driver kurup güzel bir overclock yapsam hatrı sayılır bir performans farkı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yarın bir arkadaşa gideceğim ekran kartımı da götüreceğim yanımda (RX560) bilgisayarına takacağız. Eğer arada hatrı sayılır bir fark olursa ekran kartını benden satın alacak. Ben gittiğimde bu arkadaşın bilgisayarını sıfırdan kuracağım sonra da bilgisayarı test edeceğiz diyorum ki acaba driver kurmadan arkadaşın R5 5600G işlemcisini bir oyunda test etsem sonra benim ekran kartını takıp driver kurup güzel bir overclock yapsam hatrı sayılır bir performans farkı olur mu?

Bence evet. Çünkü birisi harici kart. Diğeri işlemcinin ekran kartı.

Aslında değil APU sistemlerde fazla ısınma olduğu için uzun süre overclock yapılamıyor harici ekran kartında bu problem yok driver zaten fazla bir performans artışı sağlamaz.

Driverlar performans artışı sağlar öncelikle ve arada 7-8FPS fark var RX560la Vega7 arasında.

Performans artışı değil kalite artışı sağlıyor hocam bizzat kendim baktım.

Tamam canım benim sen böyle devam et umarım arkadaş 7FPS için parasını senin gibi birine vermez.

Tamam canım benim sen böyle devam et umarım arkadaş 7FPS için parasını senin gibi birine vermez.

Az önce araştırdım ciddi bir performans farkı olabiliyormuş amacım dolandırmak değil driver kurup öyle denerim ama overclockla iyi bir fark yakalanabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı