RX560 sistem nasıl?

Bütçe
max 3500

herugn

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Şöyle bir sistem düşündüm acaba nasıldır yorumlar mısınız?
R3 3100
RX560(ikinci el)
B450 M S2H
Kingston A2000 M.2 SSD
2*8 3200 MHz RAM (markası daha belli değil İncehesap'ta Gaming gecelerinden 600 civarına düşüyor oradan alacağım)
Sharkoon 650W 80+
Kasa elimde bulunmakta (Gametech velar)
(Oynayacağım oyunlar LoL, CS, Valorant bunların üstüne çıkacağımı sanmıyorum)

Son düzenleme:
RAM için indirim bekleyebilirsiniz de ya da bunları tercih edebilirsiniz:

Onun dışında toplam fiyat ne kadar tutuyor? RX 560'ın fiyatları ne kadar?
700e buldum rx 560ı , toplam 3.2k civarı oluyor
Ekran kartı biraz eski ama dediğiniz oyunları sorunsuz çalıştıracaktır iyi sistem.
1080p performansları ne civarda olur

700e buldum rx 560ı , toplam 3.2k civarı oluyor

Tamam, fiyatı normal şu anlık. İşlemci olarak da 10100F ile 3100 karşılaştırma videolarına da bakmanı tavsiye ederim. 10100F çoğu oyunda daha iyi, ancak 10100F'in anakartları AMD'ye göre daha pahalı. B450M S2H 550-600 arasına bulunabiliyor, OC yapılabilir işlemciye.

Tamam, fiyatı normal şu anlık. İşlemci olarak da 10100F ile 3100 karşılaştırma videolarına da bakmanı tavsiye ederim. 10100F çoğu oyunda daha iyi, ancak 10100F'in anakartları AMD'ye göre daha pahalı. B450M S2H 550-600 arasına bulunabiliyor, OC yapılabilir işlemciye.
anladım teşekkürler peki bu ekran kartı beni ne kadar götürür ve sistemin 1080p performansları dediğim oyunlarda ne civarda olur bir fikriniz var mı

anladım teşekkürler peki bu ekran kartı beni ne kadar götürür ve sistemin 1080p performansları dediğim oyunlarda ne civarda olur bir fikriniz var mı

Dediğiniz oyunlar için fazlasıyla yeterli olur. Valorant için optimizasyon sorunlu diyenler var yani onun için kesin bir şey diyemem, hiç oynamadım ama CS ve LoL'de hiç sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Dediğiniz oyunlar için fazlasıyla yeterli olur. Valorant için optimizasyon sorunlu diyenler var yani onun için kesin bir şey diyemem, hiç oynamadım ama CS ve LoL'de hiç sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
teşekkür ederim ayrıca psu öneriniz var mıdır 300-400 tl bandında. Arkadaş sharkoon için güzel değil demişti o yüzden soruyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı