Merhabalar,
Hiç masaüstü bilgisayarım olmadı ve kullanmadım. Aşağıda toplamayı hedeflediğim PC'nin özellikleri yer alıyor. Toplamışken beni en az 3-4 yıl idare edebilsin istiyorum. Masaüstü yazılımları geliştirirken arada bir Valorant ve LoL oynuyorum ve bazen kaydetmek istiyorum. Sistemin ömrü ve beni idare edip edemeyeceği hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Sistem özellikleri.
İşlemci -> Intel i3 10100F,
Anakart -> ASRock H410M-HDV 1200 DDR4 2933MHz,
Bellek -> Neo Forza 8 GB 3000MHz DDR4,
Ekran kartı -> RX560,
Depolama -> Kingston 256 GB 1500-800MB/s PCI-e NVMe M.2 SSD.
Kasa -> Dark x-force.
Güç kaynağı -> AE-VXP400.
Not: Sistem aslında teknobiyotiğin A3 sistemi. HDD yerine SSD kullandım ve biraz daha ucuza geldi. Bunun performansa etkisini söylerseniz sevinirim.
Hiç masaüstü bilgisayarım olmadı ve kullanmadım. Aşağıda toplamayı hedeflediğim PC'nin özellikleri yer alıyor. Toplamışken beni en az 3-4 yıl idare edebilsin istiyorum. Masaüstü yazılımları geliştirirken arada bir Valorant ve LoL oynuyorum ve bazen kaydetmek istiyorum. Sistemin ömrü ve beni idare edip edemeyeceği hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Sistem özellikleri.
İşlemci -> Intel i3 10100F,
Anakart -> ASRock H410M-HDV 1200 DDR4 2933MHz,
Bellek -> Neo Forza 8 GB 3000MHz DDR4,
Ekran kartı -> RX560,
Depolama -> Kingston 256 GB 1500-800MB/s PCI-e NVMe M.2 SSD.
Kasa -> Dark x-force.
Güç kaynağı -> AE-VXP400.
Not: Sistem aslında teknobiyotiğin A3 sistemi. HDD yerine SSD kullandım ve biraz daha ucuza geldi. Bunun performansa etkisini söylerseniz sevinirim.