Ahmetcan Buldum
Decapat
Bence tek 8 de alabilir.İlerde istemesede yapmak zorunda kalabilir.Sadece Valorant ve LoL oynayacaksan uzun süre idare eder. İleride RAM'i 16 GB'a yukseltmeyi dusunmuyorsan 4x2 alabilirsin.
Bence tek 8 de alabilir.İlerde istemesede yapmak zorunda kalabilir.Sadece Valorant ve LoL oynayacaksan uzun süre idare eder. İleride RAM'i 16 GB'a yukseltmeyi dusunmuyorsan 4x2 alabilirsin.
Evet tabikide. Ama ilerde daha iyi bir daha çok kapasiteli Ssd alırsan iyi olur.SSD ile daha iyi oluyor, değil mi?
Aslında ileride yükseltme yapmayı düşünüyorum. Bu yüzden single ile başlayacağım.Sadece Valorant ve LoL oynayacaksan uzun süre idare eder. İleride RAM'i 16 GB'a yukseltmeyi dusunmuyorsan 4x2 alabilirsin.
2 yıl sonra ekran kartını değiştirirsen sıkıntı çıkmaz
Ömrüyle alakası yok.İki yıl sonra oynatamayabilir bazı oyunları.Aslında ileride yükseltme yapmayı düşünüyorum. Bu yüzden single ile başlayacağım.
Ekran kartlarının ömürleri bu kadar kısa mı oluyor?
Ömür ile alakalı değil oyunlarla alakalı bu konu. RX560 çok rahat her oyunu oynatamaz artık.Aslında ileride yükseltme yapmayı düşünüyorum. Bu yüzden single ile başlayacağım.
Ekran kartlarının ömürleri bu kadar kısa mı oluyor?
Ozaman sen 4-5 yıl bu sistemle idare edebilirsin.RX550'den çok daha iyi performansı var diye bunu seçmiştim. Tekrar almak yerine daha iyisini alabilirim ileride.
Ömrüyle alakası yok. İki yıl sonra oynatamayabilir bazı oyunları.
Anakartda M.2 SSD desteği yok galiba.Merhabalar,
Hiç masaüstü bilgisayarım olmadı ve kullanmadım. Aşağıda toplamayı hedeflediğim PC'nin özellikleri yer alıyor. Toplamışken beni en az 3-4 yıl idare edebilsin istiyorum. Masaüstü yazılımları geliştirirken arada bir Valorant ve LoL oynuyorum ve bazen kaydetmek istiyorum. Sistemin ömrü ve beni idare edip edemeyeceği hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Sistem özellikleri.
İşlemci -> Intel i3 10100F,
Anakart -> ASRock H410M-HDV 1200 DDR4 2933MHz,
Bellek -> Neo Forza 8 GB 3000MHz DDR4,
Ekran kartı -> RX560,
Depolama -> Kingston 256 GB 1500-800MB/s PCI-e NVMe M.2 SSD.
Kasa -> Dark x-force.
Güç kaynağı -> AE-VXP400.
Not: Sistem aslında teknobiyotiğin A3 sistemi. HDD yerine SSD kullandım ve biraz daha ucuza geldi. Bunun performansa etkisini söylerseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.