RX560 sistemde LoL kasıyor

sedar23

Femtopat
Daha fazla  
Ekran Kartı: Rx560
Ram: 8 GB
İşlemci: İntel Pentium G2020 2.9 GHz (2 CPUs)
600w 80 Plus PSU
Anakart: h81h3-m4
220 SSD

Arkadaşlar daha düşük sistemle sorunsuz LoL oynadığımı biliyorum. LoL'de FPS alıyorum ama aşırı inişli çıkışlı ve ekran sürekli donuyor. Fight anlarında hele oynatmıyor resmen. Grafikleri en düşüğe getirip FPS'i 25'e sabitlesem bile o kalitesiz görüntüde dahi donmalar yaşanıyor. Termal macunu yenilettim işe yaramadı. Kasada zaten toza dair hiçbir şey yok. Güncellemeler tam.

Sisteminde darboğaz var. Bunun dışında sadece LoL'de yaşıyorsan şu sıralar herkeste donma sorunu var, arada oyun kilitleniyor. LoL dışında diğer oyunlarda da yaşıyorsan darboğaz kaynaklı drop olabilir.

Elimde i3-4310 ve H81H3 anakart var. Anakartı takıp işletim sistemini değiştirsem bu düzelir mi? ve bu anakart ekran kartına uyumlu mu?

Son düzenleme:
Merhaba. Sorun darboğaz kaynaklı değil. Aynı ekran kartı bende de var sistemimde darboğaz yok yine aynısı oluyor. Güncel sürücü yükleyince sadece LOL'de lag oluyor böyle FPS normal ama kare atlaya atlaya dona dona oynatıyor. Şimdilik sorunun çözümü ekran kartının yanında gelen sürücüyü kullanmak. Güncel sürücülerin çoğunu denedim yine sadece LOL'de bahsettiğim sorun var. LOL desteğe ve AMD desteğe mail attım sorunu çözebilirsem sizinle de paylaşırım.

Merhaba. Sorun darboğaz kaynaklı değil. Aynı ekran kartı bende de var sistemimde darboğaz yok yine aynısı oluyor. Güncel sürücü yükleyince sadece LOL'de lag oluyor böyle FPS normal ama kare atlaya atlaya dona dona oynatıyor. Şimdilik sorunun çözümü ekran kartının yanında gelen sürücüyü kullanmak. Güncel sürücülerin çoğunu denedim yine sadece LOL'de bahsettiğim sorun var. LOL desteğe ve AMD desteğe mail attım sorunu çözebilirsem sizinle de paylaşırım.
Teşekkür ederim.HOI4, EU4 gibi oyunlarda aşırı bir durum olmuyor sadece LoL'de oluyor gerçektende. Kasayı ikinci el aldım yanında verilen sürümün ne olduğunu da söyler misiniz

Teşekkür ederim.HOI4, EU4 gibi oyunlarda aşırı bir durum olmuyor sadece LoL'de oluyor gerçektende. Kasayı ikinci el aldım yanında verilen sürümün ne olduğunu da söyler misiniz
Yeni gelen güncellemeden dolayı FPS'de sıkıntılar varmış. FPS Drop yaşayan bir siz değilsiniz. Yakında Patch ile düzelir.

Görsel bıraktım.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    160,3 KB · Görüntüleme: 63
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı