RX5600M sistemin BF5 ve Valorant performansı

@ue666 AMD'nin offical sürücüsüyle GPU kullanımında sıkıntı yaşıyordunuz sanırım. Çok garip bir hata, oysa Dell'in sitesinden BIOS hariç hiçbir sürücü kurmadım ben.

@ue666 AMD'nin offical sürücüsüyle GPU kullanımında sıkıntı yaşıyordunuz sanırım. Çok garip bir hata, oysa Dell'in sitesinden BIOS hariç hiçbir sürücü kurmadım ben.
Hocam son çıkan sürücüyü kurdum deneme maksatlı. Forza Horizon 4 oyununda %99 kullanım ile 110 FPS civarı aldım. GTA 5'te de %80 civarı kullanım ile 100 FPS civarı aldım. CS:GO ölüm maçında da ortalama 240 FPS aldım. Forza ve GTA 5'te mevcut MSI sürücüsüne göre biraz daha düşük FPS alıyorum. Önceki sürücülere göre iyi gibi ama yine beklediğimi veremedi diyebilirim.

@ue666 Anladım. Dell 2020 Temmuz'undan beri sürücü yayınlamadığı için zorunlu olarak AMD'den çekiyorum ben MSI, GPU tarafında en azından 20K alır herhalde. Merakla bekliyorum. İnternette de neredeyse test bulamadım.

Hmmm, kahretsin bu işlemciyi alan aklıma. Bende de RTX 2060 var senin ekran kartından çok az daha güçlü ama ben o haritada 50-60 FPS'ler ile oynuyorum RAM'de 32 GB.

İşlemci niz neydi

Bu arada Tolga hocam benim aldığım değerler normal genel olarak sizinki çok yüksek Monster'in RTX 2060 i7 10750H işlemcili PC'sini fire Strike da geçiyorum time spy da fark çok az onde.
Hmmm, kahretsin bu işlemciyi alan aklıma. Bende de RTX 2060 var senin ekran kartından çok az daha güçlü ama ben o haritada 50-60 FPS'ler ile oynuyorum RAM'de 32 GB.
Ayarlarınız nedir ben ultra nin bir altında oynuyorum
Efektler açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…