RX560X vs 1050 Ti vs 1650

Bora22

Centipat
Arkadaşlar selam yakın zaman içinde almış olduğum Monster notebook beklentilerimi karşılayamadığı için iade ettim. Şimdi bir laptop almayı düşünüyorum. Ancak laptopta (Acer Nitro) RX560X mevcut. Diğerinde ise (HP Pavilion) GTX1050 Ti, 1050, ve GTX 1650 olanlar mevcut. RX560X incelemelere göre GTX1650'den biraz daha zayıf. İşlemci ikisinde de aynı. (Ryzen 5 3550H)
Hangi ekran kartlı laptopu seçmeliyim?
Laptop öneriniz var mı?
Max bütçe 5200 TL.

I5 9300H ve Gtx 1650 ikilisi olan bir model tercih edilebilir.
Örneğin:

Laptop alma gerekliliğin var mı. Çünkü sadece oyun oynamak ve evde kullanmak içinse çok daha performanslı masaüstü toplayabiliriz. Ama laptop zorunlu ise 1650 modeli.
Maalesef laptop almak zorundayım çünkü öğrenciyim en fazla günde 1 saat oyun oynarım.
Dediğin oyunlar için zaten hiç performans bekleme. İşlemci oyunu hepsi. Ya 4. Nesili bekle ya da Intel al.
^BU işlemvi için fazla ön yargılı değil misiniz? Bana mı öyle geldi.
I5 9300H ve Gtx 1650 ikilisi olan bir model tercih edilebilir.
Örneğin:
Önerin için teşekkür ederim. Ancak tasarımları pek hoşuma gitmedi ve lenovoda tek ram slotu var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı