RX570 4 GB FurMark testinde 12 FPS normal mi?

elit_nemesiz

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartımı temizledim ve FurMark testine soktum. Sonuçlarımı görsel olarak ekte veriyorum ama FPS12 sizce normal mi?

Ekran kartımı temizledim ve FurMark testine soktum. Sonuçlarımı görsel olarak ekte veriyorum ama FPS12 sizce normal mi?

Stabil 74 derecede ve testi 20 dk yaptım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-02-02 at 21.33.09.jpeg
    WhatsApp Image 2021-02-02 at 21.33.09.jpeg
    209 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını suyunu sıkana kadar kullandığı için normal. Ultra'da Cyberpunk oynamaya çalışıyormuşsun gibi düşün. Daha çok sıcaklık testi amaçlı ve zorlamak için o program. Sıcaklıkta sorun yok. Bu durumda normal.

Benim kartım ilginç bir şekilde 8xmsaa modda maksimum 75 dereceyi görüyor ancak 0xMSAA modda 90 dereceyi görüyor ilginç bir sorunu var kartın bir yaşıma daha girdim.

Ekran kartını suyunu sıkana kadar kullandığı için normal. Ultra'da Cyberpunk oynamaya çalışıyormuşsun gibi düşün. Daha çok sıcaklık testi amaçlı ve zorlamak için o program. Sıcaklıkta sorun yok. Bu durumda normal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı