RX570 4 GB sistemde Destiny 2 tırtıklı kenar ve düşük GPU kullanımı

Tseenka

Kilopat
Makaleler
1
Yer
C:\Config.Msi
Daha fazla  
İşlemci %70 civarlarında gezerken GPU %40-50'lerde gezmekte. Haliyle kapalı küçük yerlerde 60 FPS'i dahi zor alıyorum. Ortalama 40-50 FPS RX 570 gibi bir ekran kartı için fazlasıyla az, oyunu en yüksekte çalıştırmam gerekirken en yükseğe alsam da en düşüğe alsam da aynı. SMAA ve FXAA oyunda çalışmamakta. Bunu nasıl çözerim?
Sistem: R3 1300X, ROG STRIX RX570 4 GB, G.Skill Ripjaws 8 GB 3000 MHz, A320M Pro M.2-v2, Cooler Master 500W 80+ Silver.

WHQL olan sürümü deneyebilirmisiniz? 20.4.1'di sanırsam.

Ben şuan 20.8.1'de sorunlar yaşamaktayım RX580 ile.
Bence driver'a bağlı bir sorun yok benim gözümde çünkü oyunu 6-7 ay önce alıp oynamıştım ve aynı sorun vardı driver eskiydi bu driver'la hala bu sorunu yaşıyorsam driver'lık bir durum yok demektir, internet bir sürü aynı soruna sahip insan var kimisi çözmüş kimisi çözememiş anlam veremedim bende soruna.
Güncelleme: Driver'ı sıfırladım tırtık sorunu devam ediyor ama FXAA, SMAA çalışmadığı için az tırtıklı oluyor kenarlar, ve GPU kullanımı %39-41'den %51-54'e çıktı hala daha sorun devam etmekte.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı