RX570 "AMD Software Adrenalin'e Edition warning" hatası

Klusy

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 8GB DDR4 2400MHz LPX + Corsair 8GB DDR4 3000MHz LPX
SSD veya HDD modeli
Samsung SSD 870 Evo 500 gb
Ekran kartı
Radeon RX 570 PowerColor Red Dragon
Anakart
Asus Prime A320M-K
İşlemci
AMD Ryzen 3 1200 3.1GHz
Merhaba, birazdır fotodaki sorunu çözmeye çalışıyorum.

Sorun.PNG

LoL oynarken birden ekran gitmeye başladı ve PC restart attı. LoL'e tekrar girdiğimde 8-9 FPS üzerini görmedim. Sonra ekran kartını silip tekrar yükledim ama olmadı. Silip tekrar yüklediğim için sürücüyü eski sürüme geri alma şansını kaybettim.

2.PNG

Mavi şık ekran kartını tekrar yüklediğimde ve sürümü geri alma gibi bir çözüm olduğunu gördüğümde kapalıydı). Aslında nette gördüğüm her şeyi denedim, AMD'nin kendi sitesindeki çözümü denedim (https://www.amd.com/en/support/kb/faq/pa-300), birkaç forumu ve videoyu izleyip grafik kartını DDU ile silip tekrar yükledim. Eski bir sürücü sürümünü indirdim. Windows otomatik güncellemeyi kapattım, interneti kapatıp tekrar indirmeye çalıştım ama olmuyor. Bilgisayarı daha 10 gün önce sıfırlamıştım, ve içinde 300 GB dosya var. Tekrar indirmek inanılmaz bir işkence ( ki tek indirmek olsa.)Tekrar sıfırlamak istemiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Windows 10 RX 570 adrenaline Edition kullanıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce Windows 10 otomatik sürücü yüklemesini kapat. Ardından DDU ile var olan sürücüyü kaldırıp, güncel sürücüyü AMD Drivers bölümünden kur. WHQL olan versiyonu kurmanı tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk önce Windows 10 otomatik sürücü yüklemesini kapat. Ardından DDU ile var olan sürücüyü kaldırıp, güncel sürücüyü AMD Drivers bölümünden kur. WHQL olan versiyonu kurmanı tavsiye ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Amd'nin kendi hata sayfasında da oto. güncellemeyi kapat diyordu. Kapattım ve sonra zamanla da ddu ile sıfırladım ve tekrar yükledim. Tekrar aynı hatayı verdi :/

Dosya Ekleri

• Hata Raporu.PNG
    Hata Raporu.PNG
    729,9 KB · Görüntüleme: 119
Windows Update'i duraklatıp, sıfırdan kurmayı denedin mi? 7 günlüğüne duraklat seçeneğini seçip bir dene.
Şimdi windows update'i 7 günlüğüne kapatıp, güvenli modda ddu ile tekrar sürücüyü silip tekrar yükledim. Maalesef yine aynı hatayı veriyor.
Windows Update'i duraklatıp, sıfırdan kurmayı denedin mi? 7 günlüğüne duraklat seçeneğini seçip bir dene.
Nasıl düzeldiğine dair hiç bir fikrim yok, ama düzeldi. Sadece pc'yi bir kere restart atmadan açıp kapattım. Yine de teşekkürler yardımın için :)

Dosya Ekleri

• ilginç.PNG
    ilginç.PNG
    409,6 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
Şimdi windows update'i 7 günlüğüne kapatıp, güvenli modda ddu ile tekrar sürücüyü silip tekrar yükledim. Maalesef yine aynı hatayı veriyor.

Nasıl düzeldiğine dair hiç bir fikrim yok, ama düzeldi. Sadece pc'yi bir kere restart atmadan açıp kapattım. Yine de teşekkürler yardımın için :)

Rica ederim. Düzeldiğine sevindim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı