Peki inventusta satilan unlost eco nasıl ? Ekran kartında falan ısınma sıkıntısı yaşar mıyım iyi bir sistem midir ?İnventus en güveniliri hiç bir sorun yaşamazsın , fiyatları biraz fazla olabilir ama gözün arkada kalmaz.
Dostum bu RX modellerinin ya STRİX modelini alın yada almayın.Peki inventusta satilan unlost eco nasıl ? Ekran kartında falan ısınma sıkıntısı yaşar mıyım iyi bir sistem midir ?
O incehesapta kinden ekran karını rog strix 570 ile değiştirin. Kasayıda Corsair yapın tamamdır.Peki inventusta satilan unlost eco nasıl ? Ekran kartında falan ısınma sıkıntısı yaşar mıyım iyi bir sistem midir ?
![]()
Gold Years | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Gainward RTX 5060 8 GB | 512 GB M.2 Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu iki sistemden birini alacağım sizce hangisi ? Eğer sıkıntılı parça varsa özelleştirme yapabilirim help me !UNLOST ECO - inventus
inventus.com.tr
Yorumun için teşekkürler kankam . Dediklerin banada mantıklı geldi.Dostum bu RX modellerinin ya STRİX modelini alın yada almayın.
O incehesapta kinden ekran karını rog strix 570 ile değiştirin. Kasayıda Corsair yapın tamamdır.
Mesela Rx 570 strix asus rx580 dual’den daha mı sağlıklı yani hocamEkran kartının modeli kötü onun yerine Rx 570 Strix alın.
Evet. Strix modeli Dual den daha iyi bana göre.Mesela Rx 570 strix asus rx580 dual’den daha mı sağlıklı yani hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.