RX570 CrossFire Yapılır mı?

Hocam bu işe kalkışacaksanız hava sirkülasyonu iyi bir kasa ve Rx 570'in soğutması iyi olan bir modelini tercih edin. Bu kartlar zaten iyi ısınıyor crossfire sonrası ısılar daha da artabilir. Kasayı seçerken kartların birbirine çok yakın durmayacağından emin olun.
Nitro+ model alıcağım kasa geniş, sirkülasyonu iyi ve fan yuvası çok olması lazım.

Screenshot_20190821-073619.png

Bu model güç kaynağını 550TL'ye alsam iyi mi?
Elden teslim alıcağım jelatinleri bile üstünde.

CF icin ust duzey bir anakart gerekmez. Ben Asrock b350 pro4 kullaniyorum ve CF destekliyor. Islemciyi R5 2600(darbogaz olmaz) kisip birlikte B450 tatli olur. Ama illa R7 2700 diyorsan onu bilmem.

Thermaltake Smart 700W 80 Plus 12cm RGB Led Fanlı PSU | ITOPYA bu yeterli olabilir 80+ ama bronze degil.
O PSU'yu almayın Aerocool 750W 80+ Bronz Yarı Modüler RGB modelini alın. Ya da Corsair CX650 alın. Daha kaliteli bunlar, Smart'ın Tier'i düşük.
Kasa olarak bütçeniz nedir?

Bu model güç kaynağını 550TL'ye alsam iyi mi?
Elden teslim alıcağım jelatinleri bile üstünde.
PSU konusunda çok bilgili değilim sadece klasik 80+ olması gerektiğini falan biliyorum. O yüzden daha bilgili bir arkadaş yorum yapar PSU hakkında.
O PSU'yu almayın Aerocool 750W 80+ Bronz Yarı Modüler RGB modelini alın. Ya da Corsair CX650 alın. Daha kaliteli bunlar, Smart'ın Tier'i düşük.
Hocam herkes Aerocool'dan kaçılması gerektiğini söylüyor. Keseyi biraz daha açıp Corsair, Thermaltake gibi markalar tercihi etmeni öneririm PSU yüzünden ekran kartların zarar görmesin.

Attığınız High Power güç kaynağı kaliteli ama bazı madencilikte kullananların kablo girişleri erimiş diye duydum.
Hocam ben 1000W kullanmayacağım 650W civarı kullanırım ve sistem çok çalışmaz en fazla sabah 8 akşam 9 en fazla.

Sharkoon model kafama daha çok yattı ama.

Arkadas bana 600tl lik bir psu gondermisti o yuzden o duzeyde birsey baktim :D.
Sharkoon olan model ise bu.
Sharkoon SilentStorm Cool Zero 850W 80 Plus Gold Full Modüler Siyah PSU | ITOPYA Burda indrimde.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı