RX570 düşük performans değerleri

emirbaba1905

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. ASUS RX570 8 GB kullanıyorum ama fark ettim ki her oyunda FPS'im aşırı düşük
GTA 5 HIGH-30FPS.
LoL her şey en yüksekte-102FPS.
Valorant yüksek grafıkle-106FPS.

Benden kötü kartı olan arkadaşlarım LoL'de 200FPS civarı alıyor, ekran kartımdan tam performans nasıl alabilirim?

İşlemci: AMD Ryzen 5 3500.

Merhabalar. ASUS RX570 8 GB kullanıyorum ama fark ettim ki her oyunda FPS'im aşırı düşük
GTA 5 HIGH-30FPS.
LoL her şey en yüksekte-102FPS.
Valorant yüksek grafıkle-106FPS.

Benden kötü kartı olan arkadaşlarım LoL'de 200FPS civarı alıyor, ekran kartımdan tam performans nasıl alabilirim?

Furmark 1080p benchmark yapıp çıkan puanı ekran görüntüsü olarak buraya at, benim sonuçlarım bu:
Ekran Adsalıntısı.PNG

GTA 5 HIGH-30FPS.
LoL her şey en yükSEKTE-102FPS.
Valorant yüksek graFIKLE-106FPS.

Bilgisayarınız oyuna grince görev yöneticisinden CPU, Disk ve Bellek Kullanımına Bakın. Oyun dışında başka bir program ya da yazılım kullanıyorsa hangi programın yaptığına bakın. Benim de başıma gelmişti ve virüs nedeniyle performansım çok düşüyordu. Bu virüsler korsan oyun ve yazılımlardan gelmekte

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı