RX570 Furmark Testi

Sıradanbiri3498

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar. Bugün 2. el RX570 Gaming X 4GB satın aldım. 880 TL verdim. Ayrıca elimde 500W bir psu var. Sormak istediğim sorular şu. Öncelikle aşağıda verdiğim linkteki PSU bu ekran kartını taşır mı? 2. sormak istediğim soru ise ekran kartına yaptığım testteki sonuçlar bu kart için ideal mi? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,6 KB · Görüntüleme: 97
Arkadaşlar merhabalar. Bugün 2. el RX570 Gaming X 4GB satın aldım. 880 TL verdim. Ayrıca elimde 500W bir psu var. Sormak istediğim sorular şu. Öncelikle aşağıda verdiğim linkteki PSU bu ekran kartını taşır mı? 2. sormak istediğim soru ise ekran kartına yaptığım testteki sonuçlar bu kart için ideal mi? Şimdiden teşekkürler.
Sonuçlarınız Gayet iyi bakmak isterseniz:FurMark Scores

Arkadaşlar merhabalar. Bugün 2. el RX570 GAMING X 4 GB satın aldım. 880 TL verdim. Ayrıca elimde 500W bir PSU var. Sormak istediğim sorular şu. Öncelikle aşağıda verdiğim linkteki PSU bu ekran kartını taşır mı? 2. sormak istediğim soru ise ekran kartına yaptığım testteki sonuçlar bu kart için ideal mi? Şimdiden teşekkürler.

RX 570 için 500W yeterli 80 Plus olmasına dikkat edin.

Arkadaşlar merhabalar. Bugün 2. el RX570 GAMING X 4 GB satın aldım. 880 TL verdim. Ayrıca elimde 500W bir PSU var. Sormak istediğim sorular şu. Öncelikle aşağıda verdiğim linkteki PSU bu ekran kartını taşır mı? 2. sormak istediğim soru ise ekran kartına yaptığım testteki sonuçlar bu kart için ideal mi? Şimdiden teşekkürler.

Guc kaynağı yeterli,
Sicaklik normal,
Islemcin yetersiz.
Keşke almadan sorsaydınız. Oyunlarda drop yiceksiniz.

Bende Gigabyte RX570 ile 71 Sapphire Nitro+ ile 73FPS gördüm normal gibi.

Değerler iyi ve güç kaynağı yeterli. Hayırlı olsun.
Teşekkür ettim.
Belirttiğin güç kaynağı yeterli olur. Nispeten daha kötü bir güç kaynağı ile aynı ekran kartını aylardır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. Furmark'taki değerler ise ideal.
Vallahi rahatladım. Teşekkürler.
Sonuçlarınız Gayet iyi bakmak isterseniz:FurMark Scores
çok teşekkür ettim.
Guc kaynağı yeterli,
Sicaklik normal,
Islemcin yetersiz.
Keşke almadan sorsaydınız. Oyunlarda drop yiceksiniz.
Ustam işlemci bir tık yetersiz kalıyor. Fakat benden götüreceği maksimum 5 fps oluyor. Bunun dışında geleceğe dönük düşündüğüm için en ideal kartın bu olduğunu sanıyorum. Yine de teşekkürler.
Bende Gigabyte RX570 ile 71 Sapphire Nitro+ ile 73FPS gördüm normal gibi.
Anladım sağolun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı