RX570 için 60 Hz mi 144Hz mi?

jasonoleragg

Hectopat
Şimdi benim 60 Hz monitörüm var. RX ASUS ROG STRIX RX 570, AMD Ryzen 5 2600, 16 GB RAM, 240 GB SSD'ye 144 Hz monitör alınır mı? Yoksa 60 Hz yeterli mi?
Kısacası 1200 TL daha fazla vermeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyunları oynuyorsunuz? CSGO Lol gibi oyunlar oynuyorsanız 144, hikayeli veya sistem gereksinimi yüksek oyunları oynuyorsanız da 60Hz öneririrm. İleride yükseltme düşünüyor musunuz?
Konu sahibinin izni varsa, bir soru sormak istiyorum. Kendisi izin vermezse mesajımı silebilirim.
Ben de benzer bir sistem topluyorum. 144 HZ için 500 TL daha fazla bütçe ayırmaya gerek görmedim. Sizce 75 HZ yeterli olacak mıdır?

Konu sahibinin izni varsa, bir soru sormak istiyorum. Kendisi izin vermezse mesajımı silebilirim.
Ben de benzer bir sistem topluyorum. 144 Hz için 500 TL daha fazla bütçe ayırmaya gerek görmedim. Sizce 75 Hz yeterli olacak mıdır?

Yeterli ben yüksek HZ küçük ekran boyutu yerine yüksek ekran boyutu düşük Hz'i tercih ediyorum şu anki monitörüm 32 inch 60Hz.

Hangi oyunları oynuyorsunuz? CSGO Lol gibi oyunlar oynuyorsanız 144, hikayeli veya sistem gereksinimi yüksek oyunları oynuyorsanız da 60Hz öneririrm. İleride yükseltme düşünüyor musunuz?
pubg lite , gta 5 gibi oyunlarda sıkıntı olur mu? yani 1200 lira daha fazla vermeye değer mi? bütçe biraz kısıtlı.

Ben de benzer bir sistem topluyorum. 144 HZ için 500 TL daha fazla bütçe ayırmaya gerek görmedim. Sizce 75 HZ yeterli olacak mıdır?
Yazdığım mesaj sizin için de geçerli. CS:GO ve LoL'ü aktif olarak oynuyorsanız 144Hz almalısınız. Masaüstünde bile akıcılığı fark ediyorsunuz. Ben de 144Hz kullanıyorum. Gerçekten 60Hz gibi değil ancak işte burada size bağlı.

60Hz ile 144Hz arasında çağ farkı var. İmkânı olan her oyuncu 144Hz monitör almalı. 60Hz'in zamanı çoktan geçti. Arada oyun keyfini etkileyen çok fazla fark söz konusu. 144Hz'de çok fazla seçenek var, 2500 TL vermek şart değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı