BalikŞuşişi
Kilopat
- Katılım
- 23 Kasım 2016
- Mesajlar
- 4.504
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 48
DDU ile silip önerdiğiniz sürümü yükleyeceğim. Ekran kartı kullanımında birkaç problem olduğu için böyle çözülür diye umuyorum
. Teşekkürler.
Sushi arkadaşım umarım umduğunu bulursun ancak AMD driverların çoğu kötü diye geçiyor (emin değilim illa ki aralarında sıkıntısız çalışanlar vardır) bol şanslar.DDU ile silip önerdiğiniz sürümü yükleyeceğim. Ekran kartı kullanımında birkaç problem olduğu için böyle çözülür diye umuyorum. Teşekkürler.
Ben de öyle yapmak isterdim ancak tek tek denemek çok uzun süreceğinden ve benim de çok zamanım olmadığından dolayı sizlere sormak istedimBence sisteminizde en stabil çalışan sürümü sizin deneyerek bulmanız lazım.
Sushi dostum sistemini yazabilir misin konuyu fazla dağıtmak istemiyorum ama eğer yakın zamanda bütçen olursa güzel upgrade seçenekleri sunabiliriz.Ben de öyle yapmak isterdim ancak tek tek denemek çok uzun süreceğinden ve benim de çok zamanım olmadığından dolayı sizlere sormak istedim.
Teşekkürler ancak eğer bütçem olursa tüm sistemimi satıp yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Gerçi o zaman da konu açarım merak etmeyin.Sushi dostum sistemini yazabilir misin konuyu fazla dağıtmak istemiyorum ama eğer yakın zamanda bütçen olursa güzel upgrade seçenekleri sunabiliriz.
Şu ana kadar 20-25 sürücüyü üst üste yükledim. Sanırım bu yüzden de sıkıntılar oluştu ve arada bir ekran kartına anlık yük bindiğinde sanki ekranda bir şey olmuş da hızlıca tekrar kapanmış gibi gözüküyor.Problemin nedir? Kullanımdan kastın nedir? Sürücülük olacağını sanmam.
Git gel değil. Ya nasıl açıklayacağımı bilmiyorum ben bile anlamış değilimDDU ile kaldırıp son sürücüyü yükleyin. 2. cümleyi tam anlamadım. Git gel mi yapıyor ekran?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.