E ElysiumTR Megapat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #1 Merhaba, RX570 ITX ekran kartım var. Açılışta veya uykudan sonra ekran kartının fanı tam devirde dönüyor, birkaç dakika tam devirde çalıştıktan sonra normale dönüyor. Temiz sistemde denedim gene aynı değişen bir şey yok. Bu durum normal mi acaba? Son düzenleme: 23 Haziran 2020
Merhaba, RX570 ITX ekran kartım var. Açılışta veya uykudan sonra ekran kartının fanı tam devirde dönüyor, birkaç dakika tam devirde çalıştıktan sonra normale dönüyor. Temiz sistemde denedim gene aynı değişen bir şey yok. Bu durum normal mi acaba?
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.197 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #2 1660S kullanıyorum, aynısı bende de var. Normal bir durum yani meraklanmayın. Artı 0 Eksi
S Soft Donanım Kilopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #3 Normal durum açılışta bilgisayar tüm fanları tam yükte döndürür. Arabayı çalıştırırken gaz vermek gibi . Artı 0 Eksi
Normal durum açılışta bilgisayar tüm fanları tam yükte döndürür. Arabayı çalıştırırken gaz vermek gibi .
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.226 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Haziran 2020 #4 Aynı kart var. Bende de arada bir oluyor. Çok kafaya takılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS E ElysiumTR Megapat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #5 Lyraess dedi: 1660S kullanıyorum, aynısı bende de var. Normal bir durum yani meraklanmayın. Genişletmek için tıkla... Soft Donanım dedi: Normal durum açılışta bilgisayar tüm fanları tam yükte döndürür. Arabayı çalıştırırken gaz vermek gibi . Genişletmek için tıkla... Shimada Sensei dedi: Aynı kart var. Bende de arada bir oluyor. Çok kafaya takılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler galiba normal bir durum sorun yok o zaman Artı 0 Eksi
Lyraess dedi: 1660S kullanıyorum, aynısı bende de var. Normal bir durum yani meraklanmayın. Genişletmek için tıkla... Soft Donanım dedi: Normal durum açılışta bilgisayar tüm fanları tam yükte döndürür. Arabayı çalıştırırken gaz vermek gibi . Genişletmek için tıkla... Shimada Sensei dedi: Aynı kart var. Bende de arada bir oluyor. Çok kafaya takılacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Cevaplarınız için teşekkürler galiba normal bir durum sorun yok o zaman
S Soft Donanım Kilopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #6 ElysiumTR dedi: Cevaplarınız için teşekkürler galiba normal bir durum sorun yok o zaman Genişletmek için tıkla... Evet sorun yok. Artı 0 Eksi
ElysiumTR dedi: Cevaplarınız için teşekkürler galiba normal bir durum sorun yok o zaman Genişletmek için tıkla... Evet sorun yok.