RX570 kasma sorunu

Kairay

Megapat
GTX 1050 ekran kartı kullanıyodum. Bugün sapphire pulse RX570 aldım ve bilgisayarı formatlayıp sürücüleri kurdum. Fakat PUBG de kasma sorunları yaşıyorum. FPS genelde 45'lerde geziniyo ultra ayarlarda. CPU kullanımı 80 civarı GPU ise 96 100. 500 watt PSU var.

Ultra ayarlada oynayacak bir kart değil. Bende 1060 var ultra oynamadım oynamamda gerek yok 1 2 ayarı yüksek tutmak yetiyor artıyor.

PC tüm özelliklerini belirtsen daha iyi olabilir işlemcin nedir?
RAM 8 ise yapabilir bende anlık sağ sola çevirdğimde takılma oluyordu.
After burner ile görüntü paylaşırsan iyi olacaktır.

PUBG de ayrıca takılmalar oluyor bazen server bazen bir şeyi düzeltirken başka şeyleri bozuyorlar.
i7 7700 & 1050 olan bir arkadaşım var bazı güncellemeler sonrası takılıyor bazende akıcı oynuyor i7 6700k &1070 olan var aynı şekilde bazen sorun yaşıyor.
PC ve parçalardan önce oyunun sorunlu olduğunu unutmayalım.

Bilgisayarınızın diğer özelliklerini de yazın. Arkadaşın da dediği gibi PUBG ultra oynanacak bir oyun değil. Ben sistemimde %120 Ekran Ölçeği, Görüş Mesafesi- Kenar Yumuşatma- Doku ultra da oynuyorum. Geri kalanlar en düşükte. Bir de şu ara oyunda bir sorun var sanırsam. Uçaktan atlayınca FPS 60 a kadar düşüyor. 1 hafta önce böyle değildi.

@Kairay Arkadaşın sanırsam 1070Tİ si var her insan yaşıyor. Oyun güzel olduğu kadar sorunlu olduğunu atlamayalım. Başka oyunlarda da test etmeni tavsiye ederim.

San martin ve çevresinde de FPS ler düşüyor. Havası kurak ve rüzgarlı Şu sıralar favorim sanhok

Sanhok efsane. Her yere koşarak gidebiliyorum. Bu haritada Mavi Alanda ölmek neredeyse imkansız. Pusu için efsane otlar ve çalılıklar da var mis

Hocam i5 7500 MSI RX 570 sistemde ultrada 65-75 FPS arası alabiliyorum. Grafik ayarlarını düşürdüğümde de aynı takılmayı yaşıyorum. FPS'le alakalı bir takılma değil yani. FPS 120 olduğunda da aynı takılma mevcut.

Son düzenleme:
Hocam i5 7500 MSI RX 570 sistemde ultrada 65-75 FPS arası alabiliyorum. Grafik ayarlarını düşürdüğümde de aynı takılmayı yaşıyorum.
RAM 8GB kullanıyorsanız bu da bir etkendir. Bende bu oyun 7- 7.5 GB RAM kullanımı altına düşmüyor. Dediğim gibi oyunda da bir sıkıntı var şu aralar.

bendede rx570 var G4600 işlemci 8 gb ram yüksek ayarlarda 60 FPS sabitledim oynuyorum
Ama ultrada 45-50 fps civarında oluyor o da işlemcim düşük olduğundan dolayı kaynaklanıyor ilerde Ryzen geçicem ama kartımdan çok memnunum bence orta-üst segment bir kart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…