RX570 Lite Görüntü gitmesi

MehmetCan06

Centipat
Merhabalar, bugün arkadaşımla ETS 2 oynarken ekran kartı (RX570 Lite 8 GB) çok ısındı bende MSI Afterburner'dan fanları açtım soğusun diye 30dk sonra ekran gitti yeniden açtım ilk başta görüntü vardı sonrs gine aynısı oldu yardım ediniz lütfen. (ekran kartı minimum 500Watt PSU istiyor ben 300W ile çalıştırıyom bir de R3 1200 var işlemci olarak işlemcide darboğaz yapıyor 8 GB'nin 4 GB'sini kullanıyor bilginize)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hem fankarın enerjisi hem ekran kartı enerjisi yüzünden PSU yetmemiş. RX570 zaten 8 GB kullanabilecek kadar güçlü değil.

Hocam hem fankarın enerjisi hem ekran kartı enerjisi yüzünden PSU yetmemiş. RX570 zaten 8 GB kullanabilecek kadar güçlü değil.

Merhabalar benim bunu maximum 1 ay kullanmam lazım arkadaşlar 1 ay sonra 650W PSU alacağım sorun yaratır mı 1 ay a kadar. Bir de işlemciyi hemen yükseltemem bir şey olmaz değil mi?

Merhabalar benim bunu maximum 1 ay kullanmam lazım arkadaşlar 1 ay sonra 650W PSU alacağım sorun yaratır mı 1 ay a kadar. Bir de işlemciyi hemen yükseltemem bir şey olmaz değil mi?

PSU alırken buraya sormanızı tavsiye ederim. Şu anlık UV yapabilirsiniz başka çare yok gibi. Undervolt yaparsanız daha az enerji tüketirsiniz. Bu sayede sistem reset atmaz.

Dediğinizi pek anlayamadım UV ve undervolt u açıklayarak anlatar mısınız rica etsem.

Ekran kartının çekeceği gücü azaltma işlemi gibi bir şey. Şu konuda daha iyi anlatılmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı