RX570 Model önerisi

Bak moderatörler ne der bilmiyorum ban da yiyebilirim "o fiyata bu para bu kadar verilmez" diyenler, adam RX 570 en iyisi hangisi diyor siz "o paraya bu kadar para verilmez" diyorsunuz. Burada parça kalitesi de önemli fanboyluk yapıp durmayın!
Belli ki bu kartı alacak. Biz de aynı paraya daha iyi kart olduğunu söyledik ne yapsaydık ya? Elinde bir paran var ve bir ürün alacaksın diyelim ki. Bakınıyorsun ve aklına birkaç şey yerleşiyor. Sonra bu konu hakkında başkalarına fikir soruyorsun. Birisi aynı paraya daha performanslı başka bir ürün olduğunu, söylediğinizi almanın mantıksız olacağını söylüyor. Gene de gidip kendi belirlediğin ürünü mü alırsın?

Bak moderatörler ne der bilmiyorum ban da yiyebilirim "o fiyata bu para bu kadar verilmez" diyenler, adam RX 570 en iyisi hangisi diyor siz "o paraya bu kadar para verilmez" diyorsunuz. Burada parça kalitesi de önemli fanboyluk yapıp durmayın!

İnsanin içi açıyor büyük paralar verip o paraya daha iyileri olması öneri yapıyoruz herkes bilmiyor hangisi daha iyi bende bilmiyordum zamanla öğrendim.

ASUS TUF GeForce GTX 1650 4 GB mı?
RX 5500 XT Pulse 8 GB mı önerirsiniz?

RX 5500 XT 8 GB. 1650 RX 570'den daha kötü RX 5500 XT 1660 la yarışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı