RX570 Oyunlarda siyah ekran hatası

YuSuF..

Centipat
Katılım
5 Eylül 2019
Mesajlar
2
Bilgisayarı 4 ay önce aldım. Sıkıntı yoktu ilk başta sonra oyunlara tam ekran girdiğimde siyah ekran hatası aldım. Tüm oyunlarda böyle ekran kartına takılan HDMI kablosunu çıkarıp taktığımda düzeliyor ama açıp kapattığımda tekrar aynı hatayı veriyor.

Sistem özellikleri:
  • 8 GB RAM 3000 MHz
  • 4 GB RX570 ITX
  • 500W Dark PSU
  • Ryzen 3 2300X
  • ASRock A320M HDV R4.0
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayarda daha önce böyle bir sorun yoktu. Oyunlara tam ekran girdiğimde birden siyah ekran veriyor ama oyun çalışır durumda. Başlat düğmesinden masaüstüne gidiyorum sıkıntı yok. Pencereli ekranda sıkıntı yok. HDMI kablosunu çıkarıp takıyorum düzeliyor ama kapatıp açınca aynı hatayı alıyorum. Ekran kartı driverini güncelledim yine olmadı. Yardım ederseniz sevinirim. Windows 10 Pro kullanıyorum.

Sistem özellikleri:

8 GB RAM 3000MHz
4 GB RX 570 ITX
Ryzen 3 2300X
500W Dark PSU
ASRock A320M hdv
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hatayı bende alıyorum windows 10 kurulu bende HDMI kablosunu çıkarıp takınca sorun düzeliyor mersinde yaşadığım için ilk başlarda ekran kartı ısındığı için oluyor sanmıştım ama kart 70 dereceyken de oluyor aynı durum.
Aynı hatayı bende alıyorum windows 10 kurulu bende HDMI kablosunu çıkarıp takınca sorun düzeliyor mersinde yaşadığım için ilk başlarda ekran kartı ısındığı için oluyor sanmıştım ama kart 70 dereceyken de oluyor aynı durum. RX 590 kullanıyorum
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı