RX570 PUBG Ayarlari

MeNaz

Centipat
Herkese Merhaba.
AMD Ryzen 3 2200G ıslemci.
8 GB 3000MHz RAM.
RX570 4 GB 4G ekran Kartı.
Gigabyte B450MS2H anakart.
Bu Sistemde PUBG'de Very Low Ayarlarda 50 FPS Aliyorum Daha Fazla Almam gerekmiyor Mu? Sebebi nedir?

Evet ilk giriş ekrani oyun oncesinde ama oyun icinde neden bu kadar düşük
Çünkü menüde çok fazla bir nesne bulunmuyor. Ama oyuna girdiğin zaman dağı var, çalısı var, ağacı var, arabası var, evi var... Var oğlu var. Bu kadar fazla obje de haliyle FPS düşürür. Menüde 500 FPS al, masaüstü ekranında 1000 FPS al (sallamasyon bir örnek sunuyorum şu anda) bunlar önemli değil. Önemli olan oyun içi değerlerdir, menüyü vb. dikkate almayacaksın. Dolayısı ile, elbette bu kadar düşüş olur.

Dostum, menü'de ki değeri niye dikkate alıyorsun ?, E, bende CS:GO'da menüde 1000 FPS Alıyorum oyuna girince 200 oluyor bir şey diyormuyum hayır, çünkü menü'de ki FPS ile oyun içi FPS farklı.
Taman onu dikkate almayalim ama youtubeden bussuru videolara baktim karti almadan önce gelen sonuç karsisinda yıkıldım yani 80fps bekliyodum

Herkese Merhaba.
AMD Ryzen 3 2200G ıslemci.
8 GB 3000MHz RAM.
RX570 4 GB 4G ekran Kartı.
Gigabyte B450MS2H anakart.
Bu Sistemde PUBG'de Very Low Ayarlarda 50 FPS Aliyorum Daha Fazla Almam gerekmiyor Mu? Sebebi nedir?
RX 570 ve 4 GB VRAM yetersiz kendim kullanmıştım biliyorum. RAM bir 8 GB daha lazım. İşlemci yetersiz. Gayet normal yani.

Siz harici ekran kartınızı yani RX570'i kullandığınıza emin misiniz?
Masaüstünde sağ tıklayıp Radeon Ayarlarındaki Sistem kısmında "Grafik Yonga Seti"nin altında Radeon RX 570 yazıyor değil mi?
Ayrıca görüntü aktardığınız kablo (HDMI veya Display Port) ekran kartından monitöre bağlı mı? Yoksa anakarttaki HDMI çıkışını mı kullanıyorsunuz?

Siz harici ekran kartınızı yani RX570'i kullandığınıza emin misiniz?
Masaüstünde sağ tıklayıp Radeon Ayarlarındaki Sistem kısmında "Grafik Yonga Seti"nin altında Radeon RX 570 yazıyor değil mi?
Ayrıca görüntü aktardığınız kablo (HDMI veya Display Port) ekran kartından monitöre bağlı mı? Yoksa anakarttaki HDMI çıkışını mı kullanıyorsunuz?
Ekran kartindaki hdmi cikisini kullaniyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı