RX570 sistem 2.600 TL eder mi?

Senin o kart oyunda 75'den aşagı inmiyordur. RX serisinin sıcaklıkları normal bazı modeller dışında.

OCli haliyle Max yükte çok nadir 80 derceyi geçiyor🙂
Ama RX 580 (özellikle Armor olanlar) OC siz 90 dereceler çıkanlar var ki bu ciddi bir sorun ki bir de çift fanlı bir kart bu.

olabilir modelden modele değişebilir
Zaten bu sorunu yaşanların genelde kartları aynı model
Modele göre değişiklik oluyor. Benim kartımda AMD neden 60 dereceyi geçmiyor kardeşim ?
Bir kart ısınınca her aynı model kart ısınacak zannediyor.

Ben öyle bir şey demedim ki.
Etrafımda da bu sorunu yaşan insanlar var ayrıca AMD'yle de bir sorunum yok.
Kendi işlemcim de AMD ve gayet memnumum hiç ısınma sorunu yok
AMD'yle sorunum olsa AMD işlemci almazdım.
Yani problem yaşan insanların olduğunu söylemeye çalışıyorum.
Amacım AMD'ye sallamak değil :) :)

Yanlış anlama RX'den uzak dur demek istemedik aynı şey NVIDIA için de olabilr herhangi bir serisi fazla ısınma problemi olur ise aynı şeyleri bu sefer onun için söyleriz.
Alacağın kartın hangi modeli onu araştırmalısın bence. 🙂

@trevor_philips Vallahi ne diyeyim, helal olsun sana. Öyle bir anlattın ki bilmeyen birisi okursa tüm kartları cayır cayır yanıyor sanacak AMS'nin, adam AMD kart almayacak bir daha, aynı fiyata daha iyisi olsa bile almayacak, AMD ısınıyor abi diyecek, helal olsun sana. Devam et böyle.

Seni anlamıyorum.
Zaten imzasında ölümüne AMD yazan birinden ne beklersin ki?
Ben ne diyorum sen ne diyorsun.
Bak daha önce ne demişim:

Yanlış anlama RX'den uzak dur demek istemedik aynı şey NVIDIA için de olabilr herhangi bir serisi fazla ısınma problemi olur ise aynı şeyleri bu sefer onun için söyleriz.

Ben tarafsızca sorun yaşayanlar var aldığın modele dikkat et demek istiyorum.
Sen ölümüne AMD diyorsun.
Ne diyeyim ki ben şimdi?

Ben her AMD yanıyor mu demişim
Gayet serin çalışan birçok modeli de var AMD'nin ben tarafsızca eleştiririm.
Sen fanboy luk yapıyorsun.
@aabcc

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı