RX570 sistem 2.600 TL eder mi?

Ya anlamayorum seni ben demek istedim ki konu sahibi arkadaşa ısınan RX serisi kartlar dikkat et
Sen diyorsun adamı AMD'den korktuttun
Ben tarafsızca söylüyorum AMD de ısınır NVIDIA da ısınır diye önemli olan hangi modeli (hangi markanın ki olduğu)

Git şimdi -50 derece de çalışan AMD kartınla oyun oyna
Kim yerden yere vurdu ben mi ?

Bu arada hiçbir mesajımda AMD'yi övmedim. Savunduğunuz arkadaş AMD'yi yerden yere vurdu ve öteki arkadaş AMD'den korktu, uzak duracağım dedi.

Ama fan boy olduğunu değiştiremez zaten RX 5xx serisinden uzak dursun driverler yüzünden kırar o kartı.

Ben çarpıtmadım da kötülemedim de
Arkadaşı dikkat etmasi gereken konularda uyardık o kadar uzatan sensin

Ama fan boy olduğunu değiştiremez zaten RX 5xx serisinden uzak dursun driverler yüzünden kırar o kartı.
Anladım ben seni, hatersın sen. Bir sürü RX 5xx serisi kullanan arkadaşım var, hepsi de memnun.
Ben çarpıtmadım da kötülemedim de
Arkadaşı dikkat etmasi gereken konularda uyardık o kadar uzatan sensin
Tamam kardeşim, iyi forumlar. Gereksiz uzadı. Kendine iyi bak, görüşürüz.

boş yapma dedim, lafı koydum. 10 yaşında olmama rağmen de büyüyünce anlarsın dedim ki beni büyük abi sansınlar.

Senin gibi boş insanlar yüzünden ban yemek istemiyorum bu forumda kendi içinde kudurmaya devam et kardeşim.

Senin gibi boş insanlar yüzünden ban yemek istemiyorum bu forumda kendi içinde kudurmaya devam et kardeşim.
Maydanoz olan sensin ama, olsun yine de. Biz arkadaşla tartışıyorduk sen geldin balıklama atladın konuya. Bu arada çok kudurdum. Ağlamak üzereyım, hüüüğh Emir abi, bana kudur dedi.

Bana kudur diyen kişi nasıl da domates gibi olmuş kudurmaktan.

Herkese iyi forumlar.
Hadi herkes kendi yoluna.
İsteyen istediğini alır.
Tartışmanın bir manası yok.
Bu kadar tartışma yeter konu kapatılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…