Eren.a Centipat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9 29 Mayıs 2020 #1 Elimde BIOS dosyası var, ama ekran kartına yazamıyorum.
P pc_manyak Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 65 29 Mayıs 2020 #2 Programı kur ATI ATIFlash / AMD VBFlash (2.93) Download dosyayı goster program de reset at ama emın mısın ekran kartın bıousu aynımı. Artı 0 Eksi
Programı kur ATI ATIFlash / AMD VBFlash (2.93) Download dosyayı goster program de reset at ama emın mısın ekran kartın bıousu aynımı.
KS KS Eren.a Centipat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9 29 Mayıs 2020 #3 dosyayı indirdim ama dosya bende bu biçimde gözüküyor pc_manyak dedi: Programı kur ATI ATIFlash / AMD VBFlash (2.93) Download dosyayı goster program de reset at ama emın mısın ekran kartın bıousu aynımı. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 20,7 KB · Görüntüleme: 77 Artı 0 Eksi
dosyayı indirdim ama dosya bende bu biçimde gözüküyor pc_manyak dedi: Programı kur ATI ATIFlash / AMD VBFlash (2.93) Download dosyayı goster program de reset at ama emın mısın ekran kartın bıousu aynımı. Genişletmek için tıkla...
P pc_manyak Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 65 29 Mayıs 2020 #4 Lunıx ıcın ındırmıssın lınklere dıkat et Windows ıcın ındırcen. Artı 0 Eksi
KS KS Eren.a Centipat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9 29 Mayıs 2020 #5 pc_manyak dedi: Lunıx ıcın ındırmıssın lınklere dıkat et Windows ıcın ındırcen. Genişletmek için tıkla... dc filan varmı sende yapamadım ben canlı yardımcı olabilirmisin Artı 0 Eksi
pc_manyak dedi: Lunıx ıcın ındırmıssın lınklere dıkat et Windows ıcın ındırcen. Genişletmek için tıkla... dc filan varmı sende yapamadım ben canlı yardımcı olabilirmisin
P pc_manyak Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 65 29 Mayıs 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et video ızlıyebılırsın. Son düzenleme: 29 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et video ızlıyebılırsın.
KS KS Eren.a Centipat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9 29 Mayıs 2020 #7 pc_manyak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et video ızlıyebılırsın. Genişletmek için tıkla... bu video da minig için modlama yapıyo ama ben zaten modlanmış bir kartı sıfırlamak istiyorum Artı 0 Eksi
pc_manyak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et video ızlıyebılırsın. Genişletmek için tıkla... bu video da minig için modlama yapıyo ama ben zaten modlanmış bir kartı sıfırlamak istiyorum
P pc_manyak Centipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 65 30 Mayıs 2020 #8 Tamam iste sıfırlama programı var dosyanı yukle ona sıfırlar. Artı 0 Eksi