RX570 sistem düşük performans veriyor

Daha fazla  
Sapphire RX570 4 GB.
Gigabyte B450MS2H.
Corsair 2400MHz 2x8GB RAM.
Rampage 500W güç kaynağı.
AMD Ryzen 5 2600 işlemci.
Corsair 120GB M.2 SSD.
Hikvision 480 GB SSD.

Arkadaşlar bilgisayarı 2019 yılında pandeminin başladığı dönemde topladım. Bilgisayarı ilk topladığım zamanlarda CS:GO, Fortnite, Valorant gibi oyunları çok rahat oynayabiliyordum. Yaklaşık 2 yıldır bilgisayarım berbat durumda. Performansının ilk günkü gibi olmasını beklemiyorum ama CS2'de 100-150 FPS alıyorum ama adam görünce oyun çökecekmiş gibi drop yiyorum. Sadece CS:GO değil Valorant'ta 150-200 FPS alıyorum ama oyun sanki 30 FPS gibi hissettiriyor. Yok mu buna çözüm?

Hiç bakım yaptırdın mı bilgisayarına. Oyun oynarken ekran kartının sıcaklık değerlerini takip et, eğer 80'in üstüne çıkıyorsa bakım zamanı gelmiş. Arabalardaki 10 bin km bakımları gibi düşün

Hiç bakım yaptırdın mı bilgisayarına. Oyun oynarken ekran kartının sıcaklık değerlerini takip et, eğer 80'in üstüne çıkıyorsa bakım zamanı gelmiş. Arabalardaki 10 bin km bakımları
1 ay önce işlemci termal macununu yeniledim. İşlemci fanı ve güç kaynağı fanı temizliği yaptım bir de kasanın içine genel olarak fön tuttum bu kadar. Ekran kartı termal macunu hiç değişmedi.

Ekran kartının macunlarını değiştirmen lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı