RX570 Sistem için SSD ve PSU Önerisi

tutaryunus

Kilopat
Daha fazla  
500₺ bütçe var. Sapphire RX570 pulse için 80 plus PSU ve 240GB SSD önerir misiniz? Toplamları 500₺'yi geçemeyecek şekilde.
Toshiba TR200 SSD'lere baktım, yazma okuma değerleri güzel gibiydi ve fiyatı 250₺. Sizce iyi mi?

Şahsen sıfıra para vericeğime bu arkadaş 300'e satıyorum diyor. Ne kadar Seasonic'in eski bir modeli olsada oldukça kaliteli ve M12 modüler olan versiyonunu ve 300'e satıyor. İmzamdaki sistemi S12-620W modelini kullanıyorum modülersiz hali ve gayet memnunum. Eğer anlaşabilirseniz kesinlikle kaçırmayın derim.

Yorumun için teşekkürler dostum. Sistemi yüksek kapasitede çalıştırmak istediğimden dolayı emekliye ayırdım. Overclock ve 3. nesil Ryzen + RTX serilerine güncelleme yapmayı düşündüğümden dolayı 850W bir PSU'ya geçiş yaptım. Yoksa çok memnundum ve satmayı düşünmezdim. Fazla da kullanmadım zaten. Kenarda, kutusunda duruyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı