Selam herkese. Belirttiğim donanım özelliklerine sahibim. Son zamanlarda oyunlarda ve hatta tarayıcıda bile gezerken aşırı kasılmalar ve drop yaşıyordum. Bunun üzerine sıfırdan temiz kurulumla Windows 10 kurdum bilgisayarıma. Ama hala arada bir çaresi olmayan kitlenmeler kasmalar donmalar yaşıyorum. Bunun üzerine sistemime parça eklemesi yapmaya karar verdim. Şu anlık sadece RAM ve SSD almayı düşünüyorum. Linkini bırakacağım parçalar bana yardımcı olur mu ve dana da önemlisi bilgisayarım için uyumlu parçalar mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
Kingston 500GB SNV2S/500G Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 3500MB / Yazma 2100MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kingston 500GB SNV2S/500G Serisi NVMe M.2 SSD (Okuma 3500MB / Yazma 2100MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Tek Modül Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör: