Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #1 PC de bu aralar aşırı mavi ekran hatası alıyordum. BIOS sürümüm güncel değilmiş. Mavi ekranın sorunu BIOS'un eski olmasından mı kaynakalı olabilir mi? Değilse PC'yi servise götüreceğim. Anakart sürümü 2.0 güncelemem gereken sürüm 6.20 imiş. Sistem. RX570 4 GB. Ryzen 3 1200. 16 GB RAM. ASRock A320M-HDV anakart. Yardımcı olursanız sevinirim.
PC de bu aralar aşırı mavi ekran hatası alıyordum. BIOS sürümüm güncel değilmiş. Mavi ekranın sorunu BIOS'un eski olmasından mı kaynakalı olabilir mi? Değilse PC'yi servise götüreceğim. Anakart sürümü 2.0 güncelemem gereken sürüm 6.20 imiş. Sistem. RX570 4 GB. Ryzen 3 1200. 16 GB RAM. ASRock A320M-HDV anakart. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Mustafa Yurtalan 5 Mart 2021 Fifek dedi: Müşterilerimizde çok sık karşılaştığımız durum olabilir birçok nedeni var. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Kabloları RAM ve ekran kartını sök çıkar yaptım, sorun düzeldi. Temassızlık vardı muhtemelen.
Fifek dedi: Müşterilerimizde çok sık karşılaştığımız durum olabilir birçok nedeni var. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Kabloları RAM ve ekran kartını sök çıkar yaptım, sorun düzeldi. Temassızlık vardı muhtemelen.
F Fifek Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #2 Güncellemelerini yap tabii ki de ve ayrıyeten Windows crackli ise orijinal kod bul Windows'tan kaynaklı olabiliyor aynı zamanda. Artı 0 Eksi
Güncellemelerini yap tabii ki de ve ayrıyeten Windows crackli ise orijinal kod bul Windows'tan kaynaklı olabiliyor aynı zamanda.
KS KS Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #3 Fifek dedi: Güncellemelerini yap tabii ki de ve ayrıyeten Windows crackli ise orijinal kod bul Windows'tan kaynaklı olabiliyor aynı zamanda. Genişletmek için tıkla... Orijnal zaten,yani BİOS dan mı kaynaklı ? Artı 0 Eksi
Fifek dedi: Güncellemelerini yap tabii ki de ve ayrıyeten Windows crackli ise orijinal kod bul Windows'tan kaynaklı olabiliyor aynı zamanda. Genişletmek için tıkla... Orijnal zaten,yani BİOS dan mı kaynaklı ?
F Fifek Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 Müşterilerimizde çok sık karşılaştığımız durum olabilir birçok nedeni var. Artı 0 Eksi
KS KS Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #5 Fifek dedi: Müşterilerimizde çok sık karşılaştığımız durum olabilir birçok nedeni var. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Kabloları RAM ve ekran kartını sök çıkar yaptım, sorun düzeldi. Temassızlık vardı muhtemelen. Artı 0 Eksi Çözüm
Fifek dedi: Müşterilerimizde çok sık karşılaştığımız durum olabilir birçok nedeni var. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Kabloları RAM ve ekran kartını sök çıkar yaptım, sorun düzeldi. Temassızlık vardı muhtemelen.