RX570 sistem nasıl?

Emirsun

Kilopat
Daha fazla  

SSD için

Samsung 860 EVO 2.5" SATA3 Solid State Disk, 250GB: Amazon.com.tr bu ile

Adata XPG Gammix S11 PRO 256GB 3500/1200 MB/s NVMe M2 SSD (AGAMMIXS11P 256GTC) | Teknobiyotik bunlar arasinda kaldım.

Ekranım 60Hz tazeleme oranına sahip olduğu için işlemciyi çok da iyi almak istemedim. 1 2 sene bu ekran ile idare ederim muhtemelen tavsiyelerinize ve sistem hakkındakı eleştirilerinize açığım.

Son düzenleme:
4200 TL tutuyor bu sistem ileride SSD ve RAM yükseltmesi yaparsınız.

Hocam sistem parçalarının kalitesi hakkında ve ikilemde kaldığım SSD'ler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu arada site güvenilirse dediğiniz gibi yapayım.
SSD konusunda Samsung kendini kanıtlamış bir marka fakat fiyatıda ona göre tuzlu oluyor...
Eğer bütçe olarak düşürmek istersen kendi kullandığım ve memnun olduğum kingston ssd önerebilirim. Laptopumda 240gb, masaüstünde 480gb versiyonunu kullanıyorum.

4200 TL tutuyor bu sistem ileride SSD ve RAM yükseltmesi yaparsınız.

Hocam kasa hariç sistem iyi duruyor fakat işlemci için o kadar para vermek istemiyorum. 1200 AF ile testlerine baktığımda işlemcinin yeterli görüyorum. Ekran kartı için 300 TL daha verip onu almaya değer mi? Bir de benim linkini attığım kasa ile içerisindeki Aerocool white PSU nasıldır?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı