RX570 sistem nasıl?

Hocam kasa hariç sistem iyi duruyor fakat işlemci için o kadar para vermek istemiyorum. 1200 AF ile testlerine baktığımda işlemcinin yeterli görüyorum. Ekran kartı için 300 TL daha verip onu almaya değer mi? Bir de benim linkini attığım kasa ile içerisindeki Aerocool white PSU nasıldır?

Hocam emin olun o belirttiğiniz Dark kasasından daha performanslı.

SSD konusunda Samsung kendini kanıtlamış bir marka fakat fiyatıda ona göre tuzlu oluyor...
Eğer bütçe olarak düşürmek istersen kendi kullandığım ve memnun olduğum Kingston SSD önerebilirim. Laptopumda 240GB, masaüstünde 480GB versiyonunu kullanıyorum.

Bu ürün için kronik sorunlu diyorlar sanırım hocam. Normalde adata m2lerini alacaktım fakat sormamin sebebi bunlarda herhangi bir sorun yaratirmi diyeydi.

Merak ettiğim bir şey var bilginiz varsa yönlendirirseniz sevinirim.
Önerdiğiniz psu ve Cooler Master MWE hangisi daha iyi ?

Hocam kasa hariç sistem iyi duruyor fakat işlemci için o kadar para vermek istemiyorum. 1200 AF ile testlerine baktığımda işlemcinin yeterli görüyorum. Ekran kartı için 300 TL daha verip onu almaya değer mi? Bir de benim linkini attığım kasa ile içerisindeki Aerocool white PSU nasıldır?

Hocam arkadaşın belirttiği işlemci yeterli bence. İleri de ekran kartını işlemciyi değiştiririm demişsiniz. Bunu alırsanız ileride sadece ekran kartı değiştirirsiniz ve RAM koyarsınız bir tane.

4200 TL tutuyor bu sistem ileride SSD ve RAM yükseltmesi yaparsınız.

Hocam attığınız linklerdeki PSU nasildır? Bir de sistem için yeterli olur mu?

Hocam kasa hariç sistem iyi duruyor fakat işlemci için o kadar para vermek istemiyorum.

Kasanın sıkıntısı nedir? Ben sizin yanar dönerli bir sistem isteyeceğini düşündüm ama istemiyorsanız ZM-T7 daha iyi bir tercih olur.

1200 AF berbat bir işlemci. OC yapsanız bile zor besler 1650 Super'i. Kesinlikle aradaki farka değer.
Bu ürün için kronik sorunlu diyorlar sanırım hocam.

Onlar boş gürültü birkaç kişi bu sorunlu dedi diye herkes sorunlu diyor.

PSU'lar hakkında çok bilgim yok.

Hocam attığınız linklerdeki PSU nasıldır?

Tam bir F/P güç kaynağı bu bütçede tercih edilebilir. Yeterli gelir bu PSU.

Kasanın sıkıntısı nedir? Ben sizin yanar dönerli bir sistem isteyeceğini düşündüm ama istemiyorsanız ZM-T7 daha iyi bir tercih olur.

1200 AF berbat bir işlemci. OC yapsanız bile zor besler 1650 Super'i. Kesinlikle aradaki farka değer.

Onlar boş gürültü birkaç kişi bu sorunlu dedi diye herkes sorunlu diyor.

PSU'lar hakkında çok bilgim yok.

Tam bir F/P güç kaynağı bu bütçede tercih edilebilir. Yeterli gelir bu PSU.

Hocam kasaya simdi tekrar baktığımda alınabilecek bir şey mis gordum. Önerdiğiniz PSU hakkında da bir şeyler söylerseniz cok memnun olurum. Bir de ileride sistemi değişirsem muhtemelen simdiki 2080 Ti dengi bir şey alirim ondan dolayi islemciyi de RX570'i beslecek ya da %5 10 darboğaz yaptıracak sekilde olsa yeterli olcucak. 1650'ye para vermek istemiyorum çünkü ekranım şu anlık 60Hz. Ekranı değişirken daha kaliteli bir islemci ve ekran kartı alacağım fakat 1 2 sene boyle idare ederim. Biraz eskisinler.
Hocam en kaliteli PSU markalarında ilk 3'e girer PSP.
Peki 500w yeterlimidir hocam 570 ve 1200 af icin?

Hocam kasaya simdi tekrar baktığımda alınabilecek bir şey mis gordum. Önerdiğiniz PSU hakkında da bir şeyler söylerseniz cok memnun olurum. Bir de ileride sistemi değişirsem muhtemelen simdiki 2080 Ti dengi bir şey alirim ondan dolayi islemciyi de RX570'i beslecek ya da %5 10 darboğaz yaptıracak sekilde olsa yeterli olcucak. 1650'ye para vermek istemiyorum çünkü ekranım şu anlık 60Hz. Ekranı değişirken daha kaliteli bir islemci ve ekran kartı alacağım fakat 1 2 sene boyle idare ederim. Biraz eskisinler.

Eğer öyle bir ekran kartı alacaksan dostum Ryzen 7 2700 gibi bir işlemci alman gerekecek veya i7 9.nesil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı