RX570 sistem nasıl?

Hocam kasaya simdi tekrar baktığımda alınabilecek bir şey mis gordum. Önerdiğiniz PSU hakkında da bir şeyler söylerseniz cok memnun olurum. Bir de ileride sistemi değişirsem muhtemelen simdiki 2080 Ti dengi bir şey alirim ondan dolayi islemciyi de RX570'i beslecek ya da %5 10 darboğaz yaptıracak sekilde olsa yeterli olcucak. 1650'ye para vermek istemiyorum çünkü ekranım şu anlık 60Hz. Ekranı değişirken daha kaliteli bir islemci ve ekran kartı alacağım fakat 1 2 sene boyle idare ederim. Biraz eskisinler.

Peki 500W yeterli midir hocam 570 ve 1200 AF için?

Yeterli. Ama dediğim gibi ileride upgrade yapacaksan işlemci darboğaz yapar bayağı. Sonuçta geriye değil ileriye gideceksin.

x
Eğer öyle bir ekran kartı alacaksan dostum Ryzen 7 2700 gibi bir işlemci alman gerekecek veya i7 9.nesil.

Şimdilik idareten 570 4G alacağım. İleride oyle bir ekran karti alacağım için islemciyede fazla para vermek istemiyorum. 1 veya 2 sene idare ederim sonra bir upgrade yaparim.

Oyun oynayacaksanız M.2 gereksiz olur. Paranız varsa 860 Evo tercih edin. 60Hz olsa bile 1650 Super almak daha mantıklı. Attığım PSU dediğim gibi kaliteli F/P ürünü.

Tamamdir hocam. Aslında dersler için bir bilgisayar alacaktım amacim buydu fakat dedim 1 2 elde PUBG CS falan atarim. M2 almak istememdeki mantik ise daha hizli acilir kapanir diye dusundum Pc
sistemin son hali
samsung 250g ssd sata

sistemin son hali

Son düzenleme:
yeni çıkan 30 serisi ekran kartları hakkında 2-3 tane video izlersen 2080ti almak yerine 3080 alırsın (upgrade yapmaya karar verdiğinde)

ssd ile m.2 arasındaki farkı anlayamazsın yani hissettirmez. Senin için SSD ideal seçim olacaktır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı