Hocam kasa hariç sistem iyi duruyor fakat işlemci için o kadar para vermek istemiyorum. 1200 AF ile testlerine baktığımda işlemcinin yeterli görüyorum. Ekran kartı için 300 TL daha verip onu almaya değer mi? Bir de benim linkini attığım kasa ile içerisindeki Aerocool white PSU nasıldır?
SSD konusunda Samsung kendini kanıtlamış bir marka fakat fiyatıda ona göre tuzlu oluyor...
Eğer bütçe olarak düşürmek istersen kendi kullandığım ve memnun olduğum Kingston SSD önerebilirim. Laptopumda 240GB, masaüstünde 480GB versiyonunu kullanıyorum.
Kingston SSA400S37 A400 240 GB 2.5" 500-350 MB/s SSD Sabit Disk Fiyatı - Trendyol
Kingston A400 Ssd 240gb 500mb-350mb/s Sata3 Ssd (Sa400s37/240g) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Hocam kasa hariç sistem iyi duruyor fakat işlemci için o kadar para vermek istemiyorum. 1200 AF ile testlerine baktığımda işlemcinin yeterli görüyorum. Ekran kartı için 300 TL daha verip onu almaya değer mi? Bir de benim linkini attığım kasa ile içerisindeki Aerocool white PSU nasıldır?
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadım. Herkes aynı problemi yaşamıyor sanırım.Bu ürün için kronik sorunlu diyorlar sanırım hocam. Normalde adata m2lerini alacaktım fakat sormamin sebebi bunlarda herhangi bir sorun yaratirmi diyeydi.
4200 TL tutuyor bu sistem ileride SSD ve RAM yükseltmesi yaparsınız.
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Kingston A400 SA400S37/240G 2.5" 240 GB 500/350 MB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston A400 SA400S37/240G 2.5www.n11.com
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! FSP FSP500-60AHBC 500W 80+ PFC AKTİF POWER SUPPLY incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M.2 mATX Anakart incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hocam kasa hariç sistem iyi duruyor fakat işlemci için o kadar para vermek istemiyorum.
Bu ürün için kronik sorunlu diyorlar sanırım hocam.
Hocam attığınız linklerdeki PSU nasıldır?
Hocam attığınız linklerdeki PSU nasildır? Bir de sistem için yeterli olur mu?
Kasanın sıkıntısı nedir? Ben sizin yanar dönerli bir sistem isteyeceğini düşündüm ama istemiyorsanız ZM-T7 daha iyi bir tercih olur.
1200 AF berbat bir işlemci. OC yapsanız bile zor besler 1650 Super'i. Kesinlikle aradaki farka değer.
Onlar boş gürültü birkaç kişi bu sorunlu dedi diye herkes sorunlu diyor.
PSU'lar hakkında çok bilgim yok.
Tam bir F/P güç kaynağı bu bütçede tercih edilebilir. Yeterli gelir bu PSU.
Peki 500w yeterlimidir hocam 570 ve 1200 af icin?Hocam en kaliteli PSU markalarında ilk 3'e girer PSP.
Hocam kasaya simdi tekrar baktığımda alınabilecek bir şey mis gordum. Önerdiğiniz PSU hakkında da bir şeyler söylerseniz cok memnun olurum. Bir de ileride sistemi değişirsem muhtemelen simdiki 2080 Ti dengi bir şey alirim ondan dolayi islemciyi de RX570'i beslecek ya da %5 10 darboğaz yaptıracak sekilde olsa yeterli olcucak. 1650'ye para vermek istemiyorum çünkü ekranım şu anlık 60Hz. Ekranı değişirken daha kaliteli bir islemci ve ekran kartı alacağım fakat 1 2 sene boyle idare ederim. Biraz eskisinler.