RX570 sistem yüksek oyunlarda kaç FPS verir?

ETS 2 de oynabilirsiniz o da güzeldir. Sistem gereksinimlerini tam hatırlamıyorum ama house flipper da oynabilirsiniz. Eğer hikaye seviyorsanız GTA IV oynayın GTA serisinde bence en iyi hikâyeye sahip oyundur.
 
ETS 2 de oynabilirsiniz o da güzeldir. Sistem gereksinimlerini tam hatırlamıyorum ama House Flipper da oynabilirsiniz. Eğer hikaye seviyorsanız GTA IV oynayın GTA serisinde bence en iyi hikâyeye sahip oyundur.

Hocam zaten içimde yaradır GTA 4. 800x600 ayarlarda Very Low olarak 20 FPS'de bitirmiştim oyunu ve bence de en iyi hikayedir.
 
Sağ olun tekrardan, çok yüksek oyunları açmayacağını sadece 2010-2020 arası oyunları açar mı onu merak ediyordum.



Yani oynayamadığım oyunlar diyebilirim. 800x600 ve Very Low oynamak berbat bir şey.
Evet rahat oynarsınız yüksek ihtimalle. Metal gear solid de deneyebilirsiniz onu da oynarsınız. Borderland 2 harika oyundur oynanır. The forest 2 de oynarsınız.
 
Evet rahat oynarsınız yüksek ihtimalle. Metal Gear Solid de deneyebilirsiniz onu da oynarsınız. Borderland 2 harika oyundur oynanır. The Forest 2 de oynarsınız.

Sağ olun hocam tekrardan. Çoğu oyunu baştan oynayacağım zaten. Ve 2024'te bir tane PC alacağım kendime RTX 3090'lı o zamana kadar oynatsa yeter.
 
Eğer ortaçağ seviyorsanız age of history 2 de mükemmel gider. Olurda ilerde sisteminize 2 GB ram eklerseniz hoi4 de alanının en iyisidir hatta üstüne yoktur veya yine age of empires çok iyi gider. Kruseder king 3 du sanırım veya ona yakın ismi vardı o da çok güzeldir. Komik gelebilir ama Robloxda da gerçekten kaliteli oyunlar vardır onlara da bakabilirsiniz. Half life da kesinlikle hikayesini oynabilirsiniz. Yine komik gelebilir ama Five nights at Freddy serisi oynayın hikayesiyle inanılmaz etkilemiştir ve bence yine alanının en iyisidir.
 
Eğer Orta Çağ seviyorsanız Age of History 2 de mükemmel gider. Olurda ileride sisteminize 2 GB RAM eklerseniz HOI4 de alanının en iyisidir hatta üstüne yoktur veya yine Age of Empires çok iyi gider. Kruseder king 3'du sanırım veya ona yakın ismi vardı o da çok güzeldir. Komik gelebilir ama Roblox'da da gerçekten kaliteli oyunlar vardır onlara da bakabilirsiniz. Half-Life'da kesinlikle hikayesini oynabilirsiniz. Yine komik gelebilir ama Five Nights at Freddy's serisi oynayın hikayesiyle inanılmaz etkilemiştir ve bence yine alanının en iyisidir.

Hocam çoğu oyunu bitirdim PC'nin kaldırdığı Half-Life serisini 8 kere bitirdim siz düşünün. FNAF olarak da. Kaldırdığı her oyunu bitirdim. Sıra açamadıklarımda. Tekrardan sağ olun.

Tekrardan sağ olun arkadaşlar tavsiyeler için. Hepinizin önerdiği oyunları deneyeceğim.
 
Payday 2 rahat oynarsınız. 7 days to die oynayabilirsiz. Left 4 dead 2 çok güzeldir hâlâ arada bir girer oynarım. Aragami 1 2 çok güzeldir tam gizlilik ve ninja oyunudur. Hayatımda oynadığım ve ters köşe yediğim nadir oyunlardan olan Bioshock 1 2, Bioshock infinite inanılmazdır. Yine alanının en iyisi olan ama çok fazla bilinmeyen Disco Elysium. Olursa fırsatınız life is strange oynayın ücretsizdir. Portal 1 2 çok güzel kafa karıştırıcı ama eğlenceli oyunlardır. Thief simulator de bence son derece akıcı oyundur denenir. Enis cherryson favorisi ve benimde favorim olan the Witcher 2 3( 2 tavsiyesi etmem ama hikaye açısından oynanır) harikadır yine.

Hocam çoğu oyunu bitirdim PC'nin kaldırdığı Half-Life serisini 8 kere bitirdim siz düşünün. FNAF olarak da. Kaldırdığı her oyunu bitirdim. Sıra açamadıklarımda. Tekrardan sağ olun.

Tekrardan sağ olun arkadaşlar tavsiyeler için. Hepinizin önerdiği oyunları deneyeceğim.
Eğer oynabilirseniz five nights at Freddy: security Breach deneyin güzeldir ilk 3d fnaf oyunudur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı