İyi günler öncelikle. Kullandığım driver sürümü 21.4.1 WHQL bu driverı kurduğumda mavi ekran alıyorum ve Riot Vanguard ile sorun çıkarıyor. Diğer driverı yüklediğimde ise uygun olan sürümü yüklemem için hata alıyorum. Ne yapmalıyım?
-Hocam ben 21.4.1 WHQL (adrenalin) kullanıyorum en yeni sürücü ise Radeon Pro adlı bir sürücü ve onu kuramıyorum uygun değil hatası veriyor.
-BIOS ise USB belleğim geldiğinde güncelleyeceğim.(Hocam benim kulladığım sürümden 1 sürücü daha yeni o da beta)
-Vanguard kaldırdığımda Valorant a girilmiyor doğal olarak sonradan indirecek miyim?
-Hocam ben 21.4.1 WHQL (adrenalin) kullanıyorum en yeni sürücü ise Radeon Pro adlı bir sürücü ve onu kuramıyorum uygun değil hatası veriyor.
-BIOS ise USB belleğim geldiğinde güncelleyeceğim.(hocam benim kulladığım sürümden 1 sürücü daha yeni o da beta)
-Vanguard kaldırdığımda Valorant'a girilmiyor doğal olarak sonradan indirecek miyim?
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...