Çözüldü RX570 sistemde RDR 2 15 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Drusilya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RTX3060Tİ 8GB İşlemci: Ryzen 5 5500 Anakart: Asus Prime A320M-E Ram: 1x16 GB HyperX 3000mhz SSD: SAMSUNG A980 1TB NVMe M2
SSD veya HDD modeli
TEAM T253LE240G
Ekran kartı
rx570
Merhaba, Red Dead Online oynuyorum ilk başlarda FPS 30'larda dolaşıyordu. Daha sonradan 15'e kadar düştü. 16 GB 2x8 RAM'ım var. Sadece 4 GB kullanıyor gözüküyor ayarlarda, bunu nasıl arttırabilirim? FPS ayarları bir şeye yaramıyor, daha da düşürüyor.

GPU 69 derece.

Bu konulara yabancıyım biraz, başka SSD yok bende bir tane var onda da Windows kurulu. SSD bozuldu, silersem bir sıkıntı olur mu? Dediğim gibi Windows kurulu.
Hiçbir sıkıntı olmaz. DDU programını indirin ve işlem tamamlandıktan sonra AMD sitesinden 22.5.2’yi indirin ve kurun.

Hiçbir sıkıntı olmaz. DDU programını indirin ve işlem tamamlandıktan sonra AMD sitesinden 22.5.2'yi indirin ve kurun.

DDU'yu indirdim, extract diyorum bir şey açılıp saniyesinde kapanıyor.

DDU'yu indirdim, extract diyorum bir şey açılıp saniyesinde kapanıyor.

2022-07-13.jpg

Düzelttim.

Sürücü problemi olabilir. Aynı karta sahibiz ben orta-yüksek ayarlarda 55-60 arası oynadım.

Muhtemelen yazılımsal ancak yine de ayarlardan MSAA ayarına bakın, kapalı konumda olsun.
Evet, işe yaradı şuan 50+ FPS alıyorum. Allah Razı olsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı