RX570 sistemde Zula kasıyor

Bir ton sorunu varken hala yeni harita yeni skin yeni silah eklentisi getirme derdindeler neden mi? Para kazanmak için oyuncuları umurunda değil.

O sistem ile Zula'mı oynuyor sunuz?

Hocam ben optimizasyonunun kötü olduğunu sanmıyorum. Düşük sistemli oyuncular bile rahatça oynayabiliyorlar. Son güncellemelerle değişti mi bilemem.

İlk çıktıgı zamanlar 1GB RAM'li PC'mde bile oynuyordum aslında oyun genel olarak akıcıda droplar meydana geliyor bazen.

Yapımcı firmanın amacı zaten iyi ve adil bir oyun deneyimi sunmak değil. Yaşı küçük kitlenin rekabet hırsını P2W yapısı ile sömürerek koparabildiği kadar para koparmak. Şahsen en uzak durulması gereken oyun tipi olduğunu düşünüyorum. Gacha oyunlardan bile beterler

RX570 R3 3100 16 GB 3000MHz RAM 256 GB SSD var 1280x1024 minimun ayarda oynuyorum. Arada bir drop yiyorum. Özellikle oyuna biri katılınca. Yerden silah alınca vs. CS:GO Valorant'ta hiç böyle olmuyor.

Hocam zula çöp, bende bir zamanlar oynuyordum, şu ilk çıktığı zamanlarda. Oyun şu son 2 senede çöp oldu, zaten P2W bir oyundan ne beklersin. Bir ara herşeyi para yatırmadan alınacak şekilde yapmışlardı sanırsam. Bu oyunu ozaman biraz daha yüksek kitleye ulaştırmıştı. Sonradan tekrar P2W olduğunu duydum. Şuan YouTube'da önerilenlerde Zula Espor oyuncularının Valorant, Sabotaj vb. oyunlara geçtiğini görüyorum. Sende o tarz oyunlara başla bence, oyunun klasik problemidir drop vs. Sizlik değil.

Zaten en başından beri P2W bir oyunun nasıl kendine Espor diyebildiğine şaşırıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…