RX570 Sürücü zaman aşımı hatası

SerApis

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
AMD RX570
Anakart
Gigabyte b450m s2h
Merhaba, bilgisayarımı arada televizyona HDMI ile bağlayarak kullanıyordum.
Bir süre sonra ekran kartının HDMI portunun bozulduğunu fark ettim, daha sonra diğer bilgisayarım'daki ekran kartının da HDMI portlarından biri bu şekilde çalışmaz hale geldi. Ben de DisplayPort kablosu ile sorunsuz kullanmaya devam ediyordum.
Bir süre bu şekilde kullandıktan sonra oyun oynarken ekranda renk değişimi ve çizgiler oluştuğunu fark ettim. Ancak masaüstünde veya tarayıcı da dolaşırken görüntüde hiçbir sıkıntı olmadı. Bazı oyunlarda ve videolarda çizgiler ve renk değişimleri olduğunu fark ettim, ama her videoda değil ilginç bir şekilde sadece birkaç videoda bunu yaşıyorum ve sadece videonun oynadığı kısımda ekranda deforme oluyor bunu da görsel olarak ekledim. Sonra oyuna tekrar girmeye çalıştığımda (Battlefield V) oyun yükleme ekranında aşağıya eklediğim sürücü zaman aşımı hatasını aldım ve oyun kapandı. Bu hatalardan sonra bilgisayarıma format attım ve Windows 10 olan yazılımımı Windows 11 olarak güncelledim, ekran kartı ve anakartın bütün sürücülerini güncelledim son sürümleri yükledim fayda etmedi sorun devam ediyor artı olarak bu hatayı her oyunda yaşamadığımı da belirteyim.

ekranda bozulma.png

Sürücü zaman aşımı.png

Son düzenleyen: Moderatör:
GPU'ya UV yapıp deneyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı