Çözüldü RX570 UV ile 80 derece

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Muzlu Puding S

Femtopat
Daha fazla  
Undervolt yapmayı düşündüm ve 1065 MV'ye kadar çektim. MHz'i 1300'e çıkardım. Güç limitini %30 yaptım. Fanı boşta 35 yükte 40-60 gibi yaptım. Kartım RX570 PowerColor Red Dragon. PowerColor olmasınıdna etkisi vardır da. Kısacası undervolt rehberini yaptım 960-975 MV yapınca ekrsn çizgili oldu siyah ekran gidip gelerek kapandı WattMan ayarları sıfırlandı dedi. 1065MV en son yaptığım oldu bunda ise oyunda bir yere kadar 62-65 dereceyken oynadığım oyun Sniper Elite 3 ve yüksek ayarlarda. Bir anda 77-80 dereceye fırlıyor yaptığım ayarları takmayıp. Afterburner kullanınca da AMD 2020 adrenalinle çakışıp mavi ekran veriyor ayarları sıfırlıyor. Ne yapmalı? Oynadığım oyunun çok da aman aman bir oyun olmadığını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının ısınmasına neden olan neydi tam benim RX 570 hala 75 üstü görüyor Core voltage -100'de olduğu halde Driver falan çakışmıyor bir yardımcı ol lütfen.

Kartı ilk aldığımdan beri ısınıyordu problemin tam olarak ne olduğunu bilmiyorum kartın kendisi ısınıyor yani kartım yeni sayılır. Core voltage şu an -125'e kadar çektim. Deneyerek yaptım tabii ki. Ayarlarınızı voltajı falan MSI'ın OSD ekranından oyundan takip edin belki sizinkide benimki gibi ayarları takmayıp kafasına göre artıyordur "adrenalin". Fanları hızlandırmayı deneyin bazı fanlar %25 veya %35'in altında dönmüyor. Afterburner'dan 45 derecede %20 yapınca ve %20 çalışıyor görünmesine rağmen hiç dönmeyebiliyor, fan %35'te dönücekse ve fan ayarınız farzedelim 60 derece olunca %35'e alıyorsa o zamandan itibaren dönecektir. Fanları biraz hızlandırmayı deneyin. Arkadaşımın kartının fanları %35 altı dönmüyor o ekteki ayarı yaptı. Afterbunerda Windows başlangıcında uygulayı açmayı unutmayın. Ben açınca çakışıp mavi ekran yemiştim ama sizdedediğiniz üzere çakışma olmuyormuş.
Bir de FPS sabitlemeyi deneyin aynı zamanda V-Sync'yi de açın.

Dosya Ekleri

• 321312321312312312312.PNG
    321312321312312312312.PNG
    9,9 KB · Görüntüleme: 51
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı