Alacağım ekran kartının fiyatı 1.349,99 TL olup gittigidiyor sitesinde satılmaktadır.İşlemci besliyor diye biliyorum fakat ekran kartı fiyatı kaç? Mümkünse 1650S almaya bakın.
![]()
Gigabyte GeForce GTX 1650 Super OC 4G 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce GTX 1650 Super OC 4G 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Alacağım ekran kartının fiyatı 1.349, 99 TL olup Gittigidiyor sitesinde satılmaktadır.
Arkadaşlar yarın PowerColor Red Dragon RX570 4 GB ekran kartını satın alıyorum. Intel Pentium G4560 adlı işlemciye sahibim. Anakartım ASUS Prime B250M-K bu parçalar arasında uyumsuzluk var mıdır? Yoksa performansları nasıl olur?
En az bir kaç yıl daha bu şekilde kullanmayı düşünüyorum çünkü maddi durumum buna yetiyor. Darboğaz oyun oynatmayacak derecede mi olur sizce?Çok ciddi darboğaz yapar. İşlemciyi de yükseltmeni öneririm.
Hemen hemen aynı fiyata bu marka olanı buldum RX 570 mi almalıyım yoksa GTX 1650 mi?O zaman kesinlikle 1650S almaya çalışın. Hem performans olarak RX 590 ayarı ve driver konusunda kat kat daha iyi ve sorunsuz olmasının yanında OC ile 1660 kadar vs ve güç tüketimi çok çok çok daha düşük. İlerde anakartı da satıp yeni işlemciye geçersiniz.
RX 570 daha iyi. 1650 Super alamıyorsan RX 570 al.En az bir kaç yıl daha bu şekilde kullanmayı düşünüyorum çünkü maddi durumum buna yetiyor. Darboğaz oyun oynatmayacak derecede mi olur sizce?
Hemen hemen aynı fiyata bu marka olanı buldum RX 570 mi almalıyım yoksa GTX 1650 mi?
![]()
Inno3D Ekran Kartı - GittiGidiyor
Ekran kartı fiyatları ve Nvidia & AMD gibi markaların ekran kartı modelleri GittiGidiyor'da! En uygun fiyatlı Inno3D ekran kartı ve ürünleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.