RX570 ve i3 9100F performansı

Alırsın ama ben sadece oyun oynamayacağım ve sistemim geleceğe dönük olsun diyorsan i3 yerine R5 1600 AF tercih et. i3 anakartına gelecek nesil işlemcileri takamayacaksın ama AMD Ryzen 4000 serisinde bile hal AM4 kullanıyor. ayrıca 6 çekirdek 12 thread işlemci varken i3 alınmaz. R5 1600 AF kullanıcısıyım çok memnunum RX570 ile kullanıyorum.

Alırsın ama ben sadece oyun oynamayacağım ve sistemim geleceğe dönük olsun diyorsan i3 yerine R5 1600 AF tercih et. i3 anakartına gelecek nesil işlemcileri takamayacaksın ama AMD Ryzen 4000 serisinde bile hal AM4 kullanıyor. ayrıca 6 çekirdek 12 thread işlemci varken i3 alınmaz. R5 1600 AF kullanıcısıyım çok memnunum RX570 ile kullanıyorum.
geleceğe dönük derken i3 9100f kaç sene idare eder iş yapmicam bilgisayarda sadece ders slaytı ve tarayıcı eba falan

selamlar yakında vatanda bulduğum i 3 9100 ve rx 570 li sistemi almak istiyorum öğrenciyim sadece bi 3 4 sene beni oyun için götürmesini istiyorum ama sonradanda çöp olmasını istemiyorum ailemde uzun vadeli kullanmak istiyor sizce alınır mı bi cs bide fortnite oynayacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı